Evenimentul Bianual de dezvolatare personala SARBATORESTE-TI VIATA! a ajuns la a 6-a editie in      

5-6 APRILIE 2014


Iata cum a fost la prima editie:

 

Evenimentul „Sărbătoreşte-ţi Viaţa!”, organizat de Asociaţia Schimbare Pozitivă între 25-27 noiembrie 2011, s-a încheiat! Îţi mulţumim că eşti alături de noi şi contribui la dezvoltarea proiectelor viitoare ale Asociaţiei.


Despre eveniment pe scurt:
Asociaţia Schimbare Pozitivă a organizat evenimentul „Sărbătoreşte-ţi Viaţa!” pentru comunitatea din Cluj-Napoca, un eveniment de promovare pentru Asociaţie. Scopul evenimentului a fost de a promova o atitudine pozitivă în faţa dificultăţilor vieţii. În cadrul celor trei zile de eveniment intrarea a fost gratuită la toate seminariile şi activităţile desfăşurate.


În cadrul evenimentului au avut loc:
Patru poveşti de succes:
Adrian Bradea
, Eusebiu Burcaş, Raluca Iancu, Simona Baciu
Şapte prezentări:

Alexandra Gorea - “Curajul, virtute universală”, “Blazonul familiei tale”,
Hedi Hoka - “Atractivitatea şi fericirea”,
Roxana Ilea - “Decodează-ţi viaţa”,
Carmen Todor - “Cum să îţi conduci relaţiile spre succes”,
Diana Sucală - “Te simţi bine, arăţi bine !”,
Cristi Fertea - “Stand up and go!”.

O lansare de carte:
Roxana Ilea - “Drumuri către iubire”
Standuri cu produse motivaţionale
Concert Liviu Bocanială


Fotografii: Ziua 1  Ziua 2  Ziua 3


Rezultate:
Evenimentul, gândit ca o campanie de strângere de fonduri pentru Asociaţia Schimbare Pozitivă, s-a bucurat atât de sprijinul partenerilor noştri, cât şi a celor 11 voluntari care au fost alături de noi.
În cele trei zile ale evenimentului au participat 150 persoane..

Cu ajutorul tău vom
face trei grupuri de spriin începând cu luna februarie:
1. "Grup pentru cei singuri"
2. "Grup pentru cei care îşi caută jobul dorit"
3. "Grup pentru cei care trec printr-o desparţire/ divorţ".


În numele celor care, prin intermediul proiectelor noastre, vor beneficia direct şi indirect de sprijinul tău, îţi mulţumim pentru implicarea ta în cadrul acestui eveniment.

Pentru informaţii suplimentare despre cum vor fi folosiţi banii donaţi şi ceea ce îşi propune Asociaţia Schimbare Pozitivă pentru anul următor ne poţi contacta telefonic sau pe e-mail. În plus, eşti binevenit oricând la sediul nostru pentru a cunoaşte mai bine activitatea Asociaţiei.

Testimoniale invitaţi:
Hedi Hoka; Seminar:“Atractivitatea şi fericirea”

Hedi Hoka este un coach experimentat, trainer, vorbitor public specializat în leadership, stimularea creativităţii şi inovării antreprenoriale, precum şi dezvoltare personală.
“Cred in capacitatea noastra de a ne face viata fericita, dar, de asemenea, cred ca, uneori avem nevoi de contexte prin care sa invatam cum sa facem acest lucru. Evenimenul "Sarbatoreste-ti Viata!" creeaza contextul pentru a invata marele public cat de importanta este dezvoltarea personala. Asociatia Schimbare Pozitiva atrage oameni care sunt interesati sa invete pentru a-si construi viata. M-am bucurat sa fac parte din acest eveniment si imi doresc sa sustinem aceasta asociatie atat financiar cat si social.”

 

Roxana Ilea; Seminar: “Decodează-ţi viaţa”
Roxana Ilea coordonează Centrul Zen ca si Trainer, Terapeut si Maestru Reiki.
“Evenimentul "Sarbatoreste-ti viata" a reusit sa ne lege sufletele intr-o experienta de neuitat. Modul de organizare si atmosfera calda ne-a incurajat sa ne daruim libertatea de a explora energia evenimentului. Publicul a fost minunat si organizarea impecabila. Cel mai mult mi-a placut deschiderea organizatorilor, care ne-au facut sa ne simtim ca intr-o mare familie, adica exact ceea ce suntem. Ma bucur sa vad ca eforturile lor constante au dat roade. Sper din tot sufletul ca aceste evenimente sa continue, nu numai odata pe an.”

Carmen Todor; Seminar: “Cum să îţi conduci relaţiile spre succes”

Carmen Todor psihiatru, trainer & coach, autor
"Multumesc pentru invitatie si felicitari pentru acest eveniment. Este o mare bucurie sa traiesti momente atat de frumoase, dedicate mintii si sufletului, alaturi de un numar atat de mare de oameni. Eu m-am simtit minunat; voua va doresc, mai departe, mult succes in munca nobila de a genera schimbari pozitive in inimile noastre."

 

Diana Sucală; Seminar: “Te simţi bine, arăţi bine !”

Diana Sucală este specialistă în PR şi lucrează cu femei şi bărbaţi din toate domeniile în ceea ce priveşte imaginea şi dezvoltarea personală, stil de viaţă, eticheta şi arta machiajului.
„A fost o placere sa colaborez din nou cu Asociatia Schimbare pozitiva. Evenimentul "Sarbatoreste-ti Viata!" fiind un exemplu de a-ti petrece timpul liber intr-un mod pozitiv, fiind o sansa de a invata lucruri utile pentru fiecare dintre noi, alaturi de niste gazde desavarsite.”

 

 

Testimoniale participanţi:

  • “Au fost trei zile fabuloase, trei zile minunate, pline de energie pozitiva. Pentru mine au insemnat enorm de mult. Am primit raspuns la multe lucruri care ma framantau, am intalnit oameni minunati. Ma simt ca si cum as fi citit un metru cub de carte motivationala, ma simt mult mai bogata si asta datorita evenimentului  si a  invitatilor. Multumesc din suflet pentru aceste zile minunate”  - Ada Harangozo
  • “Multumim echipei pentru acest minunat eveniment. A fost un weekend care ne-a incarcat cu multa energie pozitiva!! Felicitari!!!!” - Ana-Maria Ferdean
  • “Multumesc Deliei, Ioanei si Nicoletei pentru ca au creat pentru mine ocazia de a participa la un eveniment asa de minunat!! FELICITARI!” - Iuliana Pruna. 
  • "Cand am hotarat sa particip la acest eveniment am stiut ca va fi ceva unic. Si a fsot! In trei zile am intinerit, am inflorit si m-am incarcat cu o energie pozitiva extraordinara. In sala s-a creat o atmosfera incredibila. Fericirea, pacea, iubirea.. toate au reusit sa se materializeze. Nu au ramas niste valori trecute pe o foaie de hartie, ci s-au lasat traite. Si au fost traite de fiecare persoana care a calcat pragul evenimentului. Chiar numai in trecere sa fi fost cineva si tot a plecat de acolo cu sufletul bucuros. Ni s-a reamintit despre esenta noastra. Am fost incantata sa vad atatia oameni cu sufletul deschis la un loc, toti avand acelasi lucru in comun: dorinta de dezvoltare personala si schimbare pozitiva! Sper ca acest eveniment sa fie, pe viitor, cel mai important eveniment de dezvoltare personala din Romania. In acest weekend si-a dezvaluit potentialul! Felicitari echipei Asociatiei Schimbare Pozitiva, care s-a dovedit a fi o echipa profesionista, de la alegerea invitatilor si organizarea evenimentului pana la realizarea unor produse motivationale foarte utile si frumoase. Deja sunt nerabdatoare sa particip la evenimentul de anul viitor!" Raluca Mihaela Iancu


Mulţumim partenerilor Asociaţiei Schimbare Pozitivă, partenerilor evenimentului şi celor prezenţi!
 

Pentru informaţii suplimentare:
Delia Mureşan / Director Executiv / Tel. 0744 355 655, 0731 270 079/ delia.muresan@schimbarepozitiva.ro
Nicoleta Ardelean/ Coordonator de Evenimente / Tel. 0748 458 430/ office@schimbarepozitiva.ro
Ioana Dumitraşcu/ Coordonator Comunicare / Tel. 0753 104 838 / ioana.dumitrascu@schimbarepozitiva.ro


Evenimentul a fost găzduit de cafeneaua La Mărgelatu’ şi Cinematograful Florin Piersic.
În colaborare cu: ASCU, Jucării Educaționale, Academia Succesului, Hedi Hoka, Artemisia, Centrul Zen, Genium
Parteneri: IloveCluj, Welcome2Cluj, Oraşul Cluj, Evenimente in Cluj, Tophabits, Time4news, InfoLocal, Excelență Personală, Asociația Empower, Binefacere.ro, Welsyn Media, Mad3, Integra HR, Ozibuna.net