Fluxul creaţiei este tot ce ne definște. Artiștii au un dar înnăscut de a lumina prin creativitate, imaginar şi conduită . Cu exigenţă, cu puritatea şi sinceritatea actului artistic aceștia  ne fac să transcendem universul. Bucuria lor de a trăi este bucuria de a crea fiind conştienți că darul primit inevitabil trebuie transmis către public. Uşurinţa cu care îşi transpun imaginarul, trăirile şi emoţiile, puterea de a sintetiza esenţialul face ca fiecare operă să fie un cod vizual psiho-senzorial. Dincolo de imaginea creată, dincolo de calităţile estetice şi compoziţionale fiecare gest artistic reprezintă o vibraţie unică şi o investire energetică terapeutică. Aşadar ARTA reprezintă coduri de acces către universul nostru lăuntric sau către alte universuri paralele producând acel catharsis interior ce duce spre vindecare şi iluminare.

Mai ții minte cât de ușor era totul în copilarie? Cum spontaneitatea, bucuria și creativitatea făceau ca totul să fie ușor pentru tine?

Ce s-a schimbat? Ai uitat de acea parte minunată din tine, care trăia totul cu iubire...

Crezi că astăzi poți accesa și redesena "Tabloul copilului interior"? Fii liber, fii tu însuți, fii puternic! Pentru că ești!

Ai un vis? Ți l-ai îndeplinit, mai crezi în acel vis sau l-ai abandonat?

Care este cea mai mare bucurie cu care te identifici? Această bucurie o poți transforma într-o bucurie colectivă?

Ce poți tu să-ți dăruiești ție și ce poți dărui celorlalți atunci când creezi?

Simți că ai ceva mai mult de oferit?

Alături de artistul plastic PhD. Sophia-Cristina Lauric, poți descoperi cum arta și miracolul creației te face mai puternic, mai bun, și nu te lasă să renunți atât de ușor în ceea ce crezi cu adevărat: în TINE!

Pe Sophia-Cristina o puteți gasi pe http://sophiacristinalaur.wixsite.com/sophiacristinalauric  sau o puteți contacta pe facebook:  https://www.facebook.com/SophiaCristinaLauric .

Data: 6 iunie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Libraria Carturesti, Calea Unirii, Nr. 22 (in incinta Iulius Mall)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: