Daca ma intrebati pe mine, va voi spune ca dezvoltarea personala merge mana in mana cu dezvoltarea spirituala. Mai cred ca dezvoltarea personala are foarte putina legatura cu: cartile pe care le citesti, cursurile de dezvoltare personala la care participi sau blogurile pe care le urmaresti pe aceeasi tema.Acestea toate au aportul lor insa CONSTIETIZAREA faptului ca vrei sa te dezvolti, iti va aduce in cale oamenii si situatiile potrivite pentru a se intampla asta.

Am incercat sa prind in cateva randuri Ce ESTE dar mai ales ce NU ESTE, dezvoltarea personala, insa nu eu va voi vorbi despre asta, ci invitata mea doamna psiholog Daniela Dragne Macarie, om drag sufletului meu. Daniela este cu siguranta cea mai in masura sa faca asta si vorbeste despre ea tot ceea ce o reprezinta ca OM si mai apoi ca si psiholog.

Asadar va invit pe 10 octombrie, in locul nostru drag de intalnire, hotel KRONE, IN SALA DE COMFERINTA unde eu va voi astepta cu un zambet iar invitata mea cu o multime de informatii pretioase pe aceasta tema.

Data: 10 octombrie, ora 19:00-21:00

Locația: Hotel Krone (Sala de conferințe), Str. Grănicerilor, Nr. 5

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscriere: