Comunicarea este inevitabilă - o condiţie sine qua non.

Reuşeşti să te faci înţeles persoanelor din viaţa ta? Comunicarea ta te inter-conectează sau te de-conectează de persoana cu care relaţionezi?

Iata si cine va vorbi:

Sunt Cristina Onofrei, iubesc viaţa, sunt pasionată de dezvoltare personală şi profesională şi visul meu este să contribui la creşterea altora. După o experienţă de peste 20 de ani în educaţia formală şi nonformală,  am devenit coach certificat ICF. Sunt consilier de dezvoltare personala, trainer certificat şi facilitator al programelor marca Andy Szekely.  Domeniile mele de interes cuprind comunicarea relaţională, comunicarea în leadership, parentingul şi psihologia aplicată.  Mai multe găseşti aici:  www.comunicaltfel.ro, https://www.facebook.com/ComunicAltfel/

Îmi poţi scrie la: cristina@comunicaltfel.ro

Numele meu este Carmen Neamtu, sunt Vicepresedintele pe Membri al Clubului Toastmasters Suceava si lider de structura mlm. Ajut oamenii sa vada partea pozitiva a lucrurilor, sa mearga inainte, sa creada in talentul si potentialul lor. Ingineria de inceput si reconversiile profesionale ulterioare, mi-au largit considerabil spectru de cunostinte, iar Toastmasters mi-a asigurat un ritm sustinut de dezvoltare personala, care mi-a adus un nou nivel de intelegerea a vietii. Acum vreau sa impartasesc din experienta dobandita pentru ca impreuna sa construim o viata mai buna.

Te invitam să petrecem împreuna 2 ore în care să înţelegem sistemica comunicarii, elemente care blochează si care elemente facilitează şi deschid comunicarea, pentru ca să poţi construi acele relaţii de care să te bucuri.

Îmbunătăţeşte comunicarea, construieste relaţii sănătoase pentru viaţă împlinită.

Data:28 martie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Libraria Carturesti, Calea Unirii, Nr. 22 (in incinta Iulius Mall)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: