Existența noastră este influențată de succesiunea evenimentelor care se derulează prin viață, unele aducându-ne bucurie altele tulburându-ne viața. Care este dominanta evenimentelor în viața ta? Cele pozitive sau cele negative?

Când suntem fericiți se simte în jurul nostru o energie debordantă. În aceste momente corpul parcă este în armonie cu tot, cu sufletul și cu psihicul cu tot.

Când suntem triști, deprimați, obosiți această energie parcă dispare. Nu ne mai iese nimic, devenim irascibili, succesul este departe de noi. Hmm, destul de rău nu-i așa? Dar ce putem face pentru a evita cea de-a doua situație?

Știi că atunci când „cădem" o parte dintre noi reușim să ne „ridicăm" de cele mai multe ori cu greu dar reușim, o altă parte alegem să „luptăm" fără a identifica însă adevăratul „inamic" aspect care ne consumă în acest fel resurse importante atât materiale cât și fizice, psihice și relaționale pierzând din bucuriile acestei vieți, chiar din viață si asta până ne trezim. Iar uneori ne trezim pre târziu. Mai există o categorie, a celor care mereu cred că „așa le este dat" dând vina pe alții, pe... destin. Aceștia din urmă caută „ieșirea" rătăcind mereu prin gânduri negative îndepărtându-se în acest fel de mult prea dorita stare de fericire, împlinire sufletească, realizare (profesională, familială, socială ) și chiar de echilibrul atât de necesar în dimensiunile în care ființa umană vibrează.

Indiferent care este categoria din care faci parte, această seară va aduce pentru tine foarte multe informații și conștientizări. Sunt Prof. Virgil R. Rus, Dr. Știința Educației fizice și Sportului și voi aborda o temă complexă, nu din perspectiva unui clinician (ex. medic, psiholog, mentor, s.a.) ci din perspectiva umană, empatică și vibrantă pe care o trăiesc zi de zi și pe care o împărtășesc de peste 45 de ani cu toți cei prezenți în viața mea.

Mai multe detalii despre activitatea mea găsiți pe pagina facebook NewArt of BodyGym.

Prima noastră temă va fi direcționată pe următoarele aspecte: corpul uman, structură senzorială; mintea umană, atelier de modelare și producție a destinului și sufletul, energia Pură, conexiunea cu Divinitatea, parte din Marele Univers;

Ce vei afla participând la această întâlnire? Vei descoperi mijloace prin care vei putea să te „ridici" iar dacă ești deja „sus" îți vei optimiza tehnica „zborului" pentru ca atunci când îți ies brusc în cale ziduri, să nu „cazi" ci să-ți construiești ferestre cu uneltele de care dispui pentru ați continua zborul lin. Calitatea vieții este raportată la relația dintre Corp - Minte - Suflet.

Premiul la tombolă este unul surpriză, oferit de Atelier handmade Daiana!

Data: 25 aprilie, ora 19:00-21:00

Locația: Hotel Krone (Sala de conferințe), Str. Grănicerilor, Nr. 5

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: