Copilăria mea a însemnat mersul cu vaca, jucatul cu mingea până seara târziu și munca la câmp. Adolescența nu a fost nici ea departe de asta. Părinții mei? Oameni simpli de la țară, cu suflet mare, ce mi-au dezvoltat spre maxim simţul responsabilităţii. Deci nu am avut nicio bază nici în antreprenoriat, nici în fotografie. Nu am fost nici măcar susținut când am început fotografia, nici financiar și nici moral. Dar am știut că vreau, că îmi place și că pot. Și asta a fost suficient. Curajul a fost suficient. Curajul și multă muncă!

Nu mă consider nici cel mai bun fotograf și nici nu știu dacă am ales cea mai bună cale de business. Dar pentru mine a funcționat. Și sunt mândru pentru ceea ce am ajuns astăzi.

Cred cu adevărat că oamenii se pot schimba și că tot ceea ce au nevoie este un impuls profund din exterior. Fotografiez de 10 ani și îmi place la nebunie să vorbesc, să citesc și să ascult despre fotografie. Așa am ajuns să susțin workshop-uri și conferințe de fotografie și îmi doresc ca oamenii să găsească în mine acel impuls de care au nevoie pentru a reuși.

Ovidiu Leşan este fotograf profesionist, specializat in fotografia de nunta, si il puteti gasi pe http://www.ovidiul.ro/ sau il puteti contacta pe facebook:  https://www.facebook.com/ovidiu.lesan.photographer/.

Data: 25 aprilie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Libraria Carturesti, Calea Unirii, Nr. 22 (in incinta Iulius Mall)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: