Observ din ce in ce mai multe persoane care se confrunta cu emotii mari, cu trairi si stari fizice pe care nu si le pot explica, dar care au la baza teama. Odata aparuta, indiferent de varsta, frica ajunge sa domine inimile, mintea si comportamentul individului, determinandu-l sa traiasca viata ca prin nisele stramte ale unei cutii de carton. Se poate ca la inceput persoana sa se considere grav bolnava, sa creada ca va muri, innebuni sau ca va pierde controlul. Pentru a intelege si a depasi aceste momente va invitam sa ne apropiem intr-un cadru securizat, de noi insine, de monstrii sufletului, astfel incat sa avem libertatea de a decide asupra vietii fara constrangerile fricii.

Te astept marti, 5 decembrie, sa descoperi cum poti sa identifici singur starile anxioase si cum ai putea sa gestionezi aceste momente si mai ales cum poti sa iti redobandesti controlul asupra vietii.

Cine sunt eu?

Sunt Ruxandra Filipescu, psiholog principal clinician, lucrez de peste 10 ani alaturi de pacienti diagnosticati cu boli grave, potential limitatoare de viata, cu pacienti aflatii in stadii finale ale vietii. Imi desfasor activitatea inclusiv in cabinet, loc in care sunt martor al suferintei si al durerii pacientilor.

Sunt lector al cursului Abilitati de interventie la pacientii oncologici si a celor aflati in stadii finale ale vietii, curs propus de mine si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Cursul are 5 module si vizeaza tematici de lucru precum stresul si trauma, comunicarea vestilor proaste, gestionarea durerii, a mortii si a iertarii. El se desfasoara de peste 4 ani in diverse locatii din tara, respectiv Iasi, Bucuresti, Bacau, Cluj, Brasov, Sibiu, Arad.

Data: 5 decembrie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Comunic Altfel, Str. Stefan cel Mare nr. 66, ap. 1, Suceava

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.