Singurul mod prin care putem face fata schimbarilor din ce in ce mai accelerate cu care ne confruntam este ADAPTAREA. Sigur! Ne-am putea impotrivi, am putea lupta si am putea sfarsi prin a fi invinsi. Obositi si satui, in goana dupa confort, devenim sclavii propriului timp, ne agitam strigandu-ne libertatea in timp ce lanturile in care ne prindem sunt tot mai multe si mai rezistente. Ne dorim cu ardoare succesul, puterea, prosperitatea, insa a fi de succes nu inseamna nimic altceva decat a reusi sa fii tu insuti intr-o lume iesita din minti.

Te asteptam la o seara unde sa aflam despre cum să ne adaptam din mers vietii tumultuoase fara a ne compromite timpul si valorile personale.

Irina Anda Babău este psiholog, cu competente în psihologie sportivă, psihoterapie,  life coaching si dezvoltare personala pentru copii si adolescenti, team building.

Mai multe despre Irina găsiţi aici: http://www.psihologiasportului.ro/psiholog-psihoterapeut-irina-anda-babau/.

Data: 23 mai 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Libraria Carturesti, Calea Unirii, Nr. 22 (in incinta Iulius Mall)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri