Sala evenimente

 

Dupa cum probabil ai aflat, Asociatia Schimbare Pozitiva s-a mutat de ceva vreme in casa noua.

Adresa la care ne poti  gasi de-acum este: Str. Horea, Nr. 10, Ap. 9.
Si cum schimbarea pozitiva ne sta in fire si ne vine mereu la indemana, si de aceasta data tot in bine am facut pasii de schimbare.
Asa ca anuntam cu entuziasm si bucurie ca la noul sediu se afla o minunata sala in care ne vom desfasura evenimentele de-acum incolo.
Vestea si mai buna este ca nu o tinem numai pentru noi.
Pentru ca ne place sa sustinem initiativele pozitive si pe toti cei care cauta sa se dezvolte personal (vezi proiectul Seri pozitive) punem la dispozitie sala de evenimente celor care doresc un spatiu in care sa-si desfasoare evenimentele.


Sala are o capacitate de 15 – 40 de locuri care pot fi aranjate in diverse configuratii in functie de tipul de eveniment care se organizeaza:

 

  • Format U pe scaune – 15 locuri
  • Format U meditatii – 15 – 20 de locuri
  • Format conferinta – 20 – 40 locuri

Spatiul este dotat cu conexiune internet wireless si poate fi amenajat pentru meditatii, workshopuri, seminarii, intalniri, sesiuni de curs sau grupuri de discutii.
Bonusul este spatiul de socializare care include si o terasa numai buna pentru pauze si sesiunile de comunicare informala din cadrul evenimentelor.
Spatiul este situat intr-o zona centrala cu acces rapid la mai multe restaurante, fast-food, cantine cu autoservire oferind astfel mai multe optiuni pentru pauzele de masa din cadrul evenimentelor cu durata de 1 zi.

Oferta de inchiriere se gaseste aici.

Sumele obtinute din inchirierea salii sunt folosite integral pentru sustinerea Asociatiei Schimbare Pozitiva.

 

 
 

 

Publicat in
GO TOP