Seri de dezvoltare personala

    

Seri de socializare si incarcare cu energie pozitiva!

 

Asociaţia Schimbare Pozitivă îţi ofera un cadru de întâlnire şi socializare cu discuţii conduse de speakeri cu experienta in domeniu. Este locul unde iti iei portia de energie pozitiva.

Cu siguranţă fiecare dintre noi a simţit la un moment dat nevoia de a gasi niste raspunsuri la o anumită problemă si i-ar fi prins bine sa interactioneze cu cineva care a depasit o situatia asemanatoare si care il poate inspira. Noi iti oferim sansa de a fi in preajma unor oameni care te vor impulsiona spre a avea viata pe care ti-o doresti.

Lasa-te inspirat si cu siguranta te vei regasi.

Participantii sunt invitati sa faca o donatie. O suma minima recomandata ar fi 20 lei insa nu lasa banii sa te impiedice sa fii alaturi la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja asa cum e mai bine pentru tine.

Intalnirile se desfasoara martea intre orele 18:30 - 20:30, in Bucuresti intre orele 19-21.

Credem cu tarie ca daca ne unim fortele, daca martea, intre aceleasi ore, in mai multe orase din tara, ne incarcam pozitiv lasandu-ne inspirati, decidem sa facem schimbari pozitive, incet incet aceasta "influenta" pozitiva se va raspandi tot mai mult, asadar fa ceva pentru comunitatea ta: "Decide sa ai viata pe care ti-o doresti, ACUM".

In cadrul fiecarei seri pozitive participantii pot castiga premii aduse de sponsorii nostri. Castigatorul se desemneaza prin tragere la sorti.

Temele prezentate le vom anunta din timp pentru a va putea rezerva locul la prezentarile care va inspira.

Te asteptam cu drag!