MOTTO: 

"Cel mai mare terapeut (medic) a fost, este si va fi Dumnezeu, iar cel mai puternic medicament este iubirea!" (Angela Mayer-Bolile ne invata unde gresim)

"Nu veti ajunge terapeuti adevarati decat in clipa in care va veti ruga cu lacrimi pentru pacientul din fata voastra!" (Iga Sorin Liviu)

In clipa in care participi la vindecarea unui pacient, pui umarul la crucea lui, il ajuti sa o duca in acest moment in care el schioapata, se impiedica si i se pare ca e prea grea, ca sa o duca singur. De aceea , ca terapeut, nu te  speria  de  "suferinta", ci  cauta  alinarea  si chiar  vindecarea ei.  Pentru  crestini,  CRUCEA este "Biruinta suferintei", nu însasi suferinta. Iar ca duhovnic, asta e menirea ta!

Despre aceste lucruri interesante ne va vorbi Catalin Cornel Mures, preot paroh la Parohia Sf.Mina Suceava, terapeut si instructor Yumeiho-Terapia manuala japoneza.

Data: 24 octombrie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Libraria Carturesti, Calea Unirii, Nr. 22 (in incinta Iulius Mall)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: