Ti-ai dorit vreodată să acţionezi într-o anumită direcţie şi să te simţi blocat de emoţii?

Ti s-a intâmplat să-ţi tremure vocea, să nu-ţi vină cuvintele potrivite şi ulterior să devii frustrat/ă din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare?

Ti s-a intâmplat vreodată să simţi că ţi se înroşesc obrajii, atunci când trebuie să vorbeşti în faţa unei persoane cu autoritate, un profesor, un necunoscut?

Ţi s-a întâmplat vreodată să rămâi retras, să eviţi să ieşi cu prietenii, deoarece te simţeai prea emoţionat comparându-te în mintea ta cu ei şi considerând că tu nu ai nimic interesant de spus, sau că ei oricum nu te vor asculta?

.....şi multe, multe alte asemenea situaţii! ...pe care cu siguranţă le vom descoperi în cadrul acestei întâlniri!

Ei bine, ceea ce îţi propun eu, este să descoperim împreună de ce te simţi aşa, dar mai ales să înţelegi ce se întâmplă cu tine de fapt, de unde vin aceste emoţii negative care au rol destabilizator, ca mai apoi să înveţi cum să depăşeşti aceste stări care îţi provoacă disconfort, care te fac să te izolezi, să nu poţi crea relaţii interpersonale autentice cu cei din jur, cu alte cuvinte să nu poţi fi ...TU! Pentru că la fel ca şi ceilalţi pe care acum probabil că îi invidiezi că sunt atât de siguri pe ei şi tu eşti o persoană minunată şi deosebită! Şi tu poţi la fel de încrezător în forţele tale aşa cum îţi doreşti!

Pot participa persoane de toate vârstele, tineri care se confruntă cu timiditatea, adulţi, părinţii care doresc să îşi ajute copiii să depăşească aceste stări inconfortabile.

Sunt psihoterapeut GRUIŢĂ MARIA şi vă aştept cu drag să descifrăm ce este până la urmă timiditatea...ceva pozitiv sau negativ?

Data: 5 decembrie 2017, 18.00-20.00

Locatia: Magazinul BIO SHOP, Bdul.Revolutiei 1989, bl.A 18, la parter

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donaţia minimă recomandată este de 20 lei, pentru susţinerea în continuare a acestui proiect.

Setează-ţi intenţia să fii alături de noi şi toate se vor aranja pentru tine!

Pentru cei ce doresc să participe la această Seară Pozitivă, vă rugăm să vă înregistraţi, numărul locurilor în sală  fiind limitate! Înscrie-te aici.

Pentru detalii suplimentare legate de locaţie, sau orice alte nelămuriri, vă stau la dispoziţie la numărul de telefon - 0747012972.

Vă aşteptăm cu drag!