WuJi Gong este o formă de meditaţie în mişcare ce poate fi practicată în 12-15 minute sau chiar 3-4 minute forma scurtă. Aceasta permite oricui să acumuleze energia

Cerului și a Pământului din cele cinci direcții sacre, Nord, Vest, Sud, Est și Centru, integrându-le din mediu în corpul fizic și în cel energetic.

Wuji Gong este gândit în așa fel încât să dezvolte și să întărească conexiunile cu sinele originar pentru ca acesta să se exprime în gândurile, acțiunile și emoțiile noastre și în modul în care luăm contact cu lumea. Astfel în urma practicării Wuji Gong, treptat se vor lua decizii în favoarea dezvoltării naturale ale sinelui original permițând personalității exterioare să fie tot mai mult o exprimare a acestuia.

Despre Wuji Gong ne va vorbi Gheorghe Pricop, lector universitar doctor în Educație Fizică și Sport, Specialist Kinetoterapeut, practicant de arte marțiale de peste 30 de ani, antrenor în arte marțiale de 20 de ani, 10 ani antrenor al lotului național și autor a mai multor publicații printre care "Kinesiologie" sau "Călătorie în lumea artelor marțiale". Practicant a peste 40 de metode de dezvoltare personală, Gheorghe Pricop adaugă la palmares și Wuji Gong-ul organizând cursuri în Suceava încă din 2016, ca instructor de nivel internațional acreditat de către Organizația Internațională de Wuji Gong prin fondatorul acesteia, Andrew Fretwell, care își desfășoară activitatea în peste 18 tări.

Data: 26 septembrie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Libraria Carturesti, Calea Unirii, Nr. 22 (in incinta Iulius Mall)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: