"Glanda tiroida este intotdeauna plina de compasiune. Ajutorul pe care il ofera este neconditionat. Gandul ca exista un mic fragment din corpul nostru care opereaza cu o compasiune atat de neconditionata ne poate schimba perceptia legata de sine sau de ceilalti, oferindu-ne speranta si o apreciere autentica a modului in care am fost creati" - Vindecarea glandei tiroide, Anthony William.

In urma cu aproape 20 de ani am fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica si gusa polinodulara ( noduli tiroidieni). Simptome ca anxietate, iritabilitate, slabiciune si crampe musculare, oscilatii emotionale, oboseala, piele uscata, cresterea in greutate, dureri de cap si, la un moment dat, umflarea gatului in zona tiroidei, m-au determinat sa consult medici de specialitate.

A fost o perioada dificila, solicitanta si cateodata, chiar trista, plina de framantari si intrebari: oare ce s-a intamplat cu glanda mea tiroida, ce anume nu a functionat in organismul meu si de ce?

Asa am aflat ca aceasta micuta glanda, care seamana cu un fluture, este "legata" direct de gat prin centrul energetic denumit chakra gatului si este in relatie cu sistemul respirator, cu gatul, cu ceafa, maxilarele, urechile, vocea, traheea, bronhiile, plamanii si bratele.

Am mai aflat ca tiroida este centrul vorbirii, al exprimarii verbale si al creativitatii. Este legata de exprimarea de sine, de comunicare. Prin acest centru de energie ne exteriorizam sentimentele, emotiile.

Sunt Laura Cristina Neamtu, Specialist Terapii Corporale si Consilier Dezvoltare Personala si anul acesta "implinesc" 10 ani fara glanda tiroida.

In corpul fizic, nu mai exista. Dar exista in corpul energetic. Si ma ajuta neconditionat. Si o ajut si eu. Suntem bune prietene.

Va asteptam, cu drag si bucurie, la o noua Seara Pozitiva pe parcursul careia vom povesti despre cauzele subtile ale imbolnavirii, despre legatura dintre ganduri, emotii si boala si mai departe, despre alcatuirea noastra energetica, despre chakre, despre corpurile subtile, despre organele corpului si cum lucreaza acestea in armonie, despre Iubire si Iertare.

Data: 21 mai 2019, orele: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect dedicat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine!

Înscrieri: