Buna, numele meu este Craciun Carmen si in data 19 Noiembrie 2019 de la ora 18 iti voi prezenta doua metode naturale de vindecare si  ingrijire a corpului.

Bowen, terapia care scoate traumele din corp

Corpul nu uita și nu minte. Adevarul despre ce am trait, despre experietele pe care le-am avut, mai mult sau mai putin traumatice, ramane imprimat în corp, în memoria celulelor, în tesuturi, organe, muschi. Aceste amprente chimice ale experientelor, pe care corpul le proceseaza in continuu, ne determia sanatatea și starea de bine

Beneficii majore ale Terapiei Bowen

Ameliorarea problemelor de postura, problemelor de mobilitate, problemelor fiziologice, asigura drenajul limfatic, stimuleaza circutuitul energetic si circulatia sangelui in corp, redreseaza balanta musculara, reduce stresul, optimizeaza digestia si multe altele.

Rejuvance, atingerea magica ce intinereste fata

Tehnica este o metoda manuala, complet naturala de tratament facial, care se bazeaza pe principiile fiziologice ale corpului si incurajeaza structurile fetei sa-si recapete vitalitatea in mod natural. Este o "atingere" delicata, eficient aplicata, care reintinereste si improspateaza fata, conferind simultan si o relaxare totala a corpului, o senzatie de euforie, asociata cu starea de bine. Este o tehnica holistica, pentru ca se adreseaza corpului, mintii si sufletului si influenteaza simultan toate cele trei nivele.

Beneficii generale:relaxarea mentala si fizica a corpului, incetinirea procesului de imbatrinire a pielii fetei, armonizarea fluxului de energie in tot corpul.

Rezultate estetice: tenul arata mai sanatos, pielea este mai intinsa, liniile fine dispar.

Data: 19 noiembrie 2019, ora 18:00-20:00

Locatie: Home Cocktail Bar, Brasov, str Sf Ioan nr 26

Consumația nu este inclusă în eveniment! 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect adresat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: