Dora Fodor a terminat Facultatea de Litere Maghiară-Engleză la Cluj, în 1998. A predat limba engleză la  Liceul Teoretic "Josika Miklos", liceu cu limba de predare maghiară, din Turda, iar actualmente predă limba maghiară la acelaşi liceu. Dar, în afara orelor de la şcoală, ea şi-a dedicat şi îşi dedică viaţa, din anul 2000 încoace, pentru ajutorarea câinilor străzii. Dora spune că singurul lucru la care  nu poate asista fără să intervină, în vreun fel sau altul,  este suferinţa sau nevoia de ajutor constantă a altor fiinţe.

Adăpostul Amicii de care ea se ocupă acum împreună cu câţiva oameni inimoşi, a trecut prin multe suişuri si coborâşuri, Dora a făcut multe sacrificii pentru a menţine adapostul, iar până în acest moment au dat spre adopţie 1100 de câini în Marea Britanie, au sterilizat circa 2500 de câini şi pisici, dintre care aproximativ 90% au fost câini cu sau fără stăpân din zona Turda-Câmpia Turzii şi împrejurimi, printr-un program susţinut din donaţii primite din Anglia din partea altor oameni cu inimă mare, care au auzit strigătul de ajutor al Dorei.

Ȋn adăpost există în acest moment 200 de câini, în mod  permanent

Dora ne va spune întreaga poveste, povestea care vorbeşte în egală măsură despre câini şi oameni, despre Oameni şi Câini, despre Devotament, Sacrificiu, Iubire necondiţionată şi Acţiune canalizată în sens pozitiv - povestea Amicii, pentru Amicii Noştri.

Data: 20 iunie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Cafeneaua La Papion, Piata 1 Decembrie 1918, nr. 1
(Consumația NU este inclusa)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru sustinerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: