Mă numesc Anca Tamba - antreprenor ecommerce. De profesie sunt psiholog acreditat in analiza aplicată a comportamentului. Pasiunea, dorinta si nevoia mi-au îndreptat atenția spre domeniul unei afaceri online, astfel m-am reprofilat dupa 7 ani de practică cu copii cu autism, astfel că în prezent sunt directorul magazinului Anasofia.ro. Sunt o persoană fericită și împlinită, am parte de stilul de viață pe care mi l-am dorit și simt datoria de a inspira asta și altor oameni și de a încuraja persoane.

Abia aștept să vă întâlnesc marți în cadrul unei seri pozitive în care mi-ar plăcea să vă spun puțin din povestea mea și să discutăm despre minciunile care le cred oamenii care nu au curajul să devină antreprenori și adevarul din spatele lor. De asemenea vin insoțită de produse frumoase comercializate de site-ul pe care îl administrez, pregatite pentru a fi oferite cadou tuturor participantilor.

# Data: marți, 26.03.2019, ora 18:00-20:00

# Locaţia: Bianco Milano, Strada Republicii, nr.10, Oradea

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

# Coordonator local: Delia Georgiana Tipi

Inscrieri: