Studiind Femeia de ceva ani încoace, constat tot mai mult că s-a masculinizat foarte mult în esența ei și că sunt din ce în ce mai puține femei feminine printre noi. Femeia, cât și bărbatul, deopotrivă au ajuns la o luptă pentru a vedea cine deține Puterea, producându-se confuzii între roluri.

Putem să creăm armonie și să simțim iubirea dintre o femeie și un bărbat, în momentele în care cei doi își cunosc rolurile foarte bine, își trasează limitele și granițele, își păstrează fiecare propria esență, propria cale, propria energie.

Cunoaștem puțin din ce înseamnă a fi femeie feminină, din ce înseamnă a fi bărbat, care ne sunt nevoile emoționale și cum putem ține cont de ele, ca să trăim bine și frumos împreună; cum am putea să creăm armonia dintre noi și să manifestăm constant iubirea și prețuirea unul față de celălalt.

Îmi propun împreună cu voi, ca în această întâlnire să ne clarificăm care ne sunt rolurile în viața noastră de zi cu zi, care ne sunt nevoile și prioritățile în funcție de sexul nostru feminin sau masculin, ce presupune, de fapt, să ne manifestăm rolul feminin, dar și pe cel masculin. Să discutăm despre ce comportamente sunt specifice fiecărui rol, dacă jucăm un rol de adult sau am rămas undeva în inocența copilăriei noastre.

Venim de acasă cu un bagaj subconștient destul de mare, avem tendința în proporție de aproximativ 80-90% să copiem modelul familiei și al relației părinților noștri și ne mai rămâne puțin să fim noi înșine. Dar totodată, energia canalizată pe drumul nostru propriu din această viață ne face să ne simțim cei mai împliniți și plini de iubire.

Sunt Ana-Maria Ceornea, psiholog și psihoterapeut de cuplu și familie de 12 ani, iar de mulți ani încoace învăț să-mi manifest și să-mi exercit sănătos și funcțional rolul meu feminin în toată deplinătatea lui. Lucrez cu femeile de ceva vreme, creez evenimente cu și despre femei, în care vrem să redescoperim ce înseamnă să fim femei feminine, care ne sunt atuurile și cum putem fi fericite și împlinite. Iubesc în egală măsură și bărbatul și echilibrul dintre cei doi, în manifestarea relațiilor de zi cu zi.

Te invit să descoperim împreună ce înseamnă, oare, această armonie între sexe!

Data: 26 februarie, orele: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNÂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: