M-am intalnit cu Astrologia acum treizeci de ani si am stiut ca va ocupa un loc important in viata mea, la un moment dat. Acel moment a urmat dupa douazeci de ani cand, am inteles ca aceasta era calea de mers mai departe. A fost momentul in care m-am dedicat Astrologiei si, de atunci, am dezvoltat variante de lucru prin care sa dezvalui publicului cat mai mult din adevarata ei valoare.

Cel mai important mi se pare sa intelegem cum putem folosi aceasta cunoastere, intr-un mod practic si util, in viata de zi cu zi.

Poate fi Astrologia un segment important din cultura generala a omului?

In functie de dorinta de a aprofunda acest domeniu, putem ajunge la informatii despre noi, despre drumul nostru in viata si despre instrumentele pe care ni le-am pregatit pentru a ne parcurge drumul, construindu-l pasind.

Insa, putem folosi cunoasterea astrologica observand efecte si rezultate in experientele noastre de viata, de la o etapa la alta, sau de la o zi la alta, chiar de la o ora la alta.

Astrologia te ajuta sa intelegi cursul unei experiente, sa o construiesti mai frumos tocmai pentru ca intelegi cum sa colaborezi cu mediul energetic.

Sunt Anca Tautu, Astrolog si, din experienta pe care am dobandit-o in procesul de consiliere, am vazut cum omul pregatit sa descopere raspunsuri, gaseste calea pe care sa le vada.

Omul simte nevoia si forfota unei schimbari, atunci cand se construieste contextul potrivit schimbarii.

Simte mobilizarea si entuziasmul actiunii, atunci cand se construieste contextul potrivit actiunii.

Si simte retinerea rabdarii, atunci cand se construieste contextul reevaluarilor.

Omul simte drumul si reperele drumului sau.

Uneori simte si nevoia confirmarilor sau nevoia unei mai mari claritati  sau a unei incurajari.

Eu inteleg ca un astrolog nu ofera raspunsuri, dar te ajuta sa le descoperi.

Va invit cu drag si bucurie sa vedem impreuna cum putem folosi informatia astrologica astfel incat sa construim experientele de viata cu spor maxim.

Data: 7 mai 2019, orele: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNÂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect dedicat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri