Invitat: Romulus Maxim

Astrologia este ştiinţa care studiază influenţa astrelor asupra omului. Constelațiile zodiacale sunt formaţiuni de stele care se consideră din vremuri imemoriale că influenţează comportamentul şi psihicul uman. Zodiile au denumirea acestor constelaţii. În ordine avem zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator şi Peşti.

Astrograma reprezintă poziţia astrelor în zodii la momentul naşterii. Astrograma relaţională presupune realizarea astrogramei individuale cu predispozitii şi aptitudini, apoi compararea celor două astrograme (sinastria), iar la final realizarea temei compuse şi interpretarea ei.

Astrologia relaţională este o mărturie pentru iubire. Este forța care a creat Universul acesta.  Numai iubirea este cu adevărat importantă. Planeta Pământ fiind planeta iubirii. Goethe spune: ,,Ce bucurie e să fii iubit, dar, oh, Doamne, ce binecuvântare să iubeşti!''.

Prin abordarea astrologiei de cuplu ne propunem să descoperim compatibilitatile care pot exista între anumite zodii, modalităţi de îmbunătăţire a relaţiilor şi descoperirea țelurilor din viață. De exemplu zodiile corespondenţe elementului apă cum ar fi Scorpionul, Racul sau Peştii sunt foarte compatibile în primul rând tot cu zodiile de apă şi apoi cu zodiile  corespondente elementului pământ cum ar fi Capricornul, Fecioara sau Taur.

Îmbunătăţirea unei relaţii presupune o bună cunoastere a noastră şi a celuilalt, iar pentru asta astrologia își propune să ofere această posibilitate.

Relaţia de cuplu își propune şi susţinerea celuilalt pentru a-şi îndeplini visele sau ţelurile din viață, țeluri în plan social, emoţional și spiritual.

Sunt Romulus Maxim, profesor inginer, de 22 de ani studiez această ştiinţa în paralel cu Astronomia, făcând parte din grupuri de profil din Cluj Napoca şi Bucureşti. În Satu Mare sunt fondatorul Clubului ”Aventura Interioară”. Detalii despre activitățile clubului din Satu Mare găsiți accesând pagina de facebook ”Aventura Interioara”  

În cadrul acestei Seri pozitive vom insista asupra influenţei majore a Soarelui şi a lui Marte ca aștrii ce reprezintă polul masculin în completare cu reprezentantele polului feminin care sunt Luna şi Venus.

Secretul fericirii nu e în exterior, ci în interiorul nostru. Ne schimbăm pe noi şi vom avea relaţii armonioase. Astrologia relaţională face o trimitere în profunzimile fiinţei, în conştient şi subconştient pentru a trezi în noi această autocunoastere şi implicit a celuilalt. ,,Cunoaşte-te pe tine însuţi....''

Data: 28 Iulie 2015, ora 18.00-20.30

Locația: Casa de Cultură a Sindicatelor (Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"), Sala Mică, Et. 1

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri, aici: