Ma numesc Oana Csorba, o cautatoare constanta de noi metode de autocunoastere si imbunatatire  a mea. Aleg sa impartasesc alaturi de voi o parte din raspunsurile pe care le-am aflat la o intrebare aparent simpla - ce este sanatatea?

Intrebarea de mai sus si implicit nevoia de raspunsuri apar in momentul cand ne bucuram mai putin de aceasta stare de bine, atunci cand noi incepem sa traim consecintele unui mod de viata contra acestor ritmuri ale naturii.

Pe principiul legii atractiei raspunsul a inceput sa se concretizeze in informatii din diferite domenii mai mult sau mai putin stiintifice. Una dintre variante - respectiv stiinta Ayurvedica, s-a dovedit a fi indeajuns de cuprinzatoare incat sa imi doresc sa aflu mai multe despre ea.

Prezentarea mea va cuprinde pentru inceput cateva date importante din evolutia si dezvoltarea acestei stiinte. Pentru a merge putin mai departe va voi supune atentiei cateva elemente specifice  terapiei holistice ayurvedice respectiv informatii despre Tridosha sau teoria umorilor corporale, precum si functiile generale ale acestor forte subtile primare. Vom particulariza printr-un chestionar unde ne incadram din punctul de vedere al tipului constitutional ayurvedic si apoi  aplicam rezultatul de la chestionar si aflam care sunt o parte din alimentele indicate si contraindicate in functie de structura individuala. Pentru a incheia am ales sa ofer cateva informatii privind stilul de viata si rutina cotidiana bazate pe principiile generale ayurvedice.

Va invit sa pasim impreuna pe aceasta cale si sa vedem ce se potriveste fiecaruia, ce putem adapta si ce anume ne poate ajuta ca sa ajungem sa ne bucuram de sanatate, longevitate si sa folosim maxim toate darurile pe care ni le ofera natura si Universul.

Data: 28 martie 2017, ora 18:00-20:00

Locatia: Bd. Primaverii nr. 72

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: