Paula Drosescu: Master Trainer & Master Coach NLP, medic, profesor universitar - mai multe informații: http://pauladrosescu.ro/certificari/

Organizația Mondială a Sănătății a propus în 1946 următoarea definiție:

„Sănătatea este o stare pe deplin favorabilă atât fizic, mintal cât și social, și nu doar absența bolilor sau a infirmităților". Mai târziu a fost inclusă în această definiție și „capacitatea de a duce o viață productivă social și economic".

Altfel spus, pentru a fi pe deplin sănătoși este necesar un echilibru între minte, corp, emoții, Spirit. Nu numai că este util echilibrul pentru a fi ființe totale, integrate, dar există o influență reciprocă: un GÂND determină o REACȚIE ÎN CORP care va genera o EMOȚIE ceea ce modifică echilibrului intern producând condițiile instalării BOLILOR/afecțiunilor. Ciclul acesta este automenținut și autoîntreținut: de ex. dacă ne gândim la noi ca nereușind ceva generăm emoții de vibrație joasă care nu au cum să ne conducă spre reușită pentru că nu reușim să ne motivăm suficient, nu avem energia necesară. Nereușita nu face decât să se transforme într-o profeție autoîmplinită: „știam eu că nu voi reuși!" Din tot acest șir de gânduri și emoții rezultă numai vibrație/energie de frecvență joasă care modifică mediul intern al organismului spre acidifiere ceea ce creează un mediu optim agresiunii microbiene și proliferării acestora. Din acest moment nu mai este decât un pas spre boala acută care nu are cum să nu cronicizeze atât timp cât rămânem în șirul emoțiilor de vibrație joasă.

Toate acestea etape sunt descrise de NLP - Programarea Neuro-Lingvistică - care ne ajută să identificăm modul în care gândim, codăm informațiile și le experimentăm, gândim situațiile prin care treceam - NEURO.

Este extrem de important modul în care vorbim cu noi, cum ne formulăm obiectivele, ce cuvinte și expresii folosim, cuvintele sunt vibrație/energie care ne poate motiva sau demotiva - LINGVISTIC.

PROGRAMARE se referă la un set de tehnici și metode prin care să poți prelua controlul propriei vieți și să identifici cum poți să câștigi jocul interior și exterior.

Va astept cu drag la o noua „Seara Pozitiva" pentru a intelege mai bine cum „functionam" din punct de vedere fizic-mental-spiritual .

Data: 5 iunie 2018 ora 18:00 - 20:00

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNÂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: