Datorită lipsei de informaţii corecte şi coerente şi a lipsei de practică, la ora actuală, tantra este privită, în special în occident, ca un set de practici, menite numai să prelungească plăcerea erotică şi să îmbunătăţească performanţa la acest nivel. Din păcate, această perspectivă limitatoare, reduce vastul ansamblu filozofic și practic al tradiției milenare tantrice la mai puțin de 10% din întreaga sa cuprindere și potențialitate.

Tantra este o celebrare a vieţii, o sărbătoare a lui „aici şi acum", este arta de a trăi viața la superlativ. ,,La superlativ" presupune calitate, intensitate, savoare, excelență, ne atrage irezistibil pentru că poartă promisiunea fericirii: a fi puternici, buni, iubitori, inteligenți, sănătoși, integrați în armonia universală.
Tantra este o cale spirituală străveche perfect adaptată vieții moderne, care oferă soluții eficiente pentru a avea o viață împlinită din toate punctele de vedere: material, din punct de vedere al sănătății, erotic, sufletesc, spiritual. Nu sunt necesare calități speciale, paranormale... doar intenția de a fi prezenți cu adevărat in viața noastră, de a trăi frumos, intens, în armonie și abundență.

Vă așteptăm cu drag să descoperim una dintre căile care ne pot face Serile (dar și zilele, nopțile și întreaga viață) pozitive, benefice, fericite!

Anikalea Groza este trainer de tantra yoga ezoterică, leader de Laughter yoga, instructor de dans oriental, coordonator de grupuri de feminitate.

Data: 3 martie 2020, ora 18:30 - 20:30.

Locația: Geoly Art, Str. Lupeni, Nr. 33, Ploiesti.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Coordonator proiect Seri Pozitive Ploiești psiholog Cristina Grigore.

Date de contact: e-mail: grigore_g_cristina@yahoo.com, telefon: 0722-266838

Inscrieri: