„Orice salt inainte isi are radacina intr-o decizie hotarata de a actiona. Si daca o facem cu indrazneala, vom avea de partea noastra un sprijin nebanuit/neasteptat." Peter Arnold

Traim intr-o lume materiala, avem nevoie de bani pentru a trai, pentru a avea confort, mancare, concedii, iesiri cu familia sau cu prietenii si multe altele, acesta este adevarul.

Traim intr-o lume care te invata ca trebuie sa cauti mereu o afacere sau un lucru bun in care sa investesti ca apoi sa scoti un profit cat mai mare.

Parintii investesc in educatia copiilor in functie de ce posibilitati au si de ce isi doresc pentru acestia, apoi copii termina scoli, facultati, masterate, isi gasesc un loc de munca iar de multe ori aici se opreste totul in ceea ce priveste dezvoltarea personala si emotionala pentru ca acum, avand un loc de munca devine prioritara pastrarea acestuia (indiferent ca se simt bine sau nu acolo), obtinerea unor venituri cat mai mari si apoi pensia.

Dar viata este despre mult mai mult, este despre a trai frumos, o viata fericita si asta o poti face doar investind in tine pentru a te cunoaste cat mai bine, a afla ce iti doresti cu adevarat sa fi si cel mai important, sa fi acel cineva pe care ti-l doresti.

Deci cea mai buna investitie esti TU, indiferent ca este vorba de bani, timp sau orice simti ca este nevoie, iar rezultatul cu siguranta va fi unul pe masura.

Trebuie doar sa simti cu adevarat ca iti doresti sa faci asta apoi lucrurile se vor aranja intr-un mod magic astfel incat tot ce ai nevoie sa vina catre tine.

Cum mai sunt cateva zile pana la Craciun a inceput maratonul cadourilor, ai deja listele de cumparaturi facute si cu siguranta vei primi si tu o multime de cadouri de la cei dragi asa ca eu, Laura Popescu, impreuna cu Roxana Frent te invitam sa iti faci tie un cadou mai deosebit venind la ultima Seara Pozitiva din acest an, un cadou care speram ca iti va imbogati viata.

Roxana a avut curajul sa isi conduca si sa isi modeleze viata asa cum a dorit ea si nu cum ar fi dictat societatea, descoperind astfel ca are talente care altfel ar fi ramas ascunse, astfel a luat nastere Salonul de Masaj Terapeutic Rafael https://www.facebook.com/masajterapeuticrafael/ , o oaza de liniste si rasfat.

Data: 20 decembrie 2016, ora 18:00 - 20:00

Locația: Casa de Cultura a Sindicatelor, strada Cuza Voda nr 22.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: