Cheile Genelor sunt o sinteză ce se bazează pe înțelepciunea I Ching și sistemul Human Design, la care se adaugă învățăturile celor mai importante credințe ale lumii precum creștinismul, buddismul, hinduismul, kabballah, dar și noile descoperiri științifice din genetică și fizică cuantică.

Ele reprezintă o re-descoperire a unei informaţii pe care chinezii o aveau încă de acum 5000 de ani, şi anume că există  64 de arhetipuri umane, care se regăsesc, amestecate şi re-combinate în diverse proporţii, în fiecare dintre noi. Potenţialul  ascuns, la nivel genetic, în fiecare ființă umană a rămas necunoscut, din cauza condiţionarilor sociale şi a tiparelor gîndirii colective.

Cheile Genelor îţi arată că nu eşti prizonierul propriei structuri genetice, ci îţi poţi influenţa ADN-ul şi schimba viaţa folosind numai contemplarea - o tehnică străveche, simplă, şi extraordinar de uşor de pus în practică în zilele noastre.

Vino marţi, 23 septembrie, la o întâlnire despre Cheile Genelor, să afli cum îţi poţi să-ţi valorifici darurile naturale, şi să faci faţă obstacolelor care se pun în calea evoluţiei tale. Generează-ţi gratuit profilul hologenetic aici şi vino să discutăm pe marginea lui. Într-un cadru prietenos şi deschis, vom împărtăşi experienţe şi vom încerca să găsim, în noi, răspunsuri la frământările din viaţa de zi cu zi. Cheile Genelor te invită într-o călătorie de autocunoaţtere, auto-explorare şi dezvoltare personală care îţi va schimba viaţa!

Cu cine?

Despre această nouă cunoaştere, compilată în cartea Cheile Genelor scrisă de Richard Rudd, va vorbi Alexandra Chiru (www.genekeys.ro), coordonatoarea ediţiei în limba română a cărţii şi profesor al cursurilor „Cheile Genelor - Secvenţa de Activare" în România.  Experienţa ei cuprinde cercetare în domeniul geneticii în Japonia, studii de biochimie şi nutriţie, şi coordonarea teoretică şi practică, la nivel naţional, a cursurilor de OFT (Original Feeling Touch) - tehnica de masaj emoţional derivată din masajul abdominal chinezesc Chi Nei Tsang.

Când?

23 septembrie, intre orele 19-21.

Unde?

Ne intalnim la Merci Charity Boutique, Strada Smardan numarul 13, etajul 1, deasupra la French Bakery - BNR, in centrul vechi.

Cat?

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine!

Va asteptam cu drag.