Sunt Roxana Grigorie, farmacist și membru certificat John Maxwell Team, iar ceea ce fac în ultima perioadă este că lucrez cu oamenii, cu echipele lor și îi ajut să-și dezvolte abilități de conectare astfel încât să vândă mai mult și să obțină rezultate mai bune.

Am realizat că nu am fost născuți cu abilitatea de a ne conecta cu alți oameni, și totuși, adevărul este că oricine poate învață cum să transforme orice comunicare într-o oportunitate de vânzare, dacă vrea.

Toate vânzările de orice natură ar fi pleacă de la o relație. Fie că este vorba de un om de vânzări care vrea să vândă un produs sau un serviciu, fie că este vorba despre un părinte care vrea să „vândă" o educație bună unui copil, sau de un profesor care vrea să „ vândă" materia pe care o predă, fie că este vorba de un soț care vrea să „vândă" o idee soției, toate aceste interacțiuni au la baza o relație.

Vă invit să descoperim împreună modalități prin care ne putem conecta mai ușor unii cu alții, vom comunica eficient și vom învăța cum putem vinde mai mult și mai bine.

Vei fi alături de noi?

Data: 17 Martie 2020 orele 18:00-20:00

Locația: Biblioteca Judeteana Alexandru și Aristia Aman, Str. M. Kogalniceanu nr.9, Craiova

Dragi prieteni Ne confruntăm cu o situație care necesită precauție, responsabilitate și calm.

În acest context și datorită a tot ceea ce se întâmplă la nivel mondial, implicit și în țara noastră toate evenimentele programate în cadrul Proiectului Seri Pozitive în luna martie, vor fi anulate urmând să ne reîntâlnim cel mai devreme în luna aprilie. Vă sugerăm să rămâneți calmi, responsabili și să respectați indicațiile autorităților.

Dacă simțiți, vă invităm să medităm împreună!

https://soundcloud.com/user-395460742/meditatie

Vă mulțumim tuturor!

Cu drag, Echipa Schimbare Pozitivă

https://schimbarepozitiva.ro/