Viata de zi cu zi ne provoaca sa indeplinim cat mai multe sarcini si sa comunicam cu diferite persoane. De cele mai multe ori stresul si dorinta de realizare ne influenteaza calitatea comunicarii si a diferitelor interactiuni sociale cu oamenii din jurul nostru. Dezvoltand abilitatile de comunicare empatica, vom putea comunica mai usor, vom intelege si ne vom face intelesi de catre ceilalti evitand zonele de conflict. De asemenea, un stil de comunicare empatic contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea calitatii relatiilor personale, profesionale si sociale. 

Obiectivul general al activitatii: informarea, constientizarea si exersarea abilitatilor de comunicare empatica in vederea imbunatatirii relatiilor sociale, profesionale si personale.

Obiective specifice:

In urma activitatii realizate pe aceasta tematica participantii

- vor putea sa defineasca conceptul de empatie si cel de comunicare empatica
- vor constientiza avantajele si dezavatajele acestei strategii de comunicare
- vor exersa acest tip de comunicare prin intermediul unor activitati practice
- vor intelege aplicabilitatea si functionalitatea comunicarii empatice in diferitele tipuri de relatii ( de cuplu, parinte - copil, de prietenie)

Metode folosite:

- expunere
- Joc de rol
- Lucru in diade
- Folosirea unor exemple concrete atat din partea formatorului, cat si din partea participantilor.

Va invit la „Seara Pozitiva" , unde alaturi de Monica Ioana Ciolan, psiholog si psihoterapeut de profesie vom afla despre comunicarea eficienta si empatica si despre cum aceasta sa ne fie de folos in relatiile noastre personale , profesionale si sociale.

Data: 21 noiembrie 2017, ora 18.00 - 20.00

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brandusa nr. 2

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscriere: