Ce faci cu emoțiile și stările „negative", neplăcute - atunci când vrei să gândești pozitiv?

Sunt Sabin Mureşan şi te invit să participi la o experiență de integrare și echilibrare emoțională prin:

-comunicare empatică și nonviolentă (pașii de bază)

-recunoașterea și acceptarea emoțiilor

-exprimarea nevoilor și a limitelor sănătoase în relații

Voi crea live și muzică pentru relaxare.

Despre facilitator: Sabin Mureșan sprijină persoane și grupuri să se conecteze la cele mai bune resurse interioare, creând experiențe de auto-cunoaștere și conștientizare prin coaching, training și muzică. A lucrat în ultimii șaisprezece ani pe patru continente în domeniul transformării conflictelor prin mijloace pașnice. Totodată, are experiență de douăzeci de ani în facilitarea de învățare prin acțiune și procese de grup (cursuri și teambuilding). Principalele lui subiecte de interes sunt comunicarea empatică și nonviolentă, prezență conștientă și auto-cunoaștere, sinergia echipelor, armonizare între minte - corp - spirit, simplitate și eficacitate, procese de schimbare.

Sabin +40 (0)758 417295 cultivă conștiență și pace interioară http://semintedefericire.org/  ,  https://www.facebook.com/sabin.muresan

Data: 22 mai 2018, ora 18:30-20:30

Locația: Hub Point, Oradea, strada Cometei, nr. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru sustinerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscriere: