Începe un nou an școlar. Încep, pentru unii părinți, și provocările legate de sănătatea copiilor care reintră în colectivitate. Cunoscut este deja scenariul în care tusea, mucii, răcelile, durerile de urechi, ajung să fie la ordinea zilei. Nu mai vorbesc de vizitele la medic, la farmacie sau despre siropuri, antibiotice, aerosoli și alte asemenea... Că se schimbă anotimpul, că mereu toamna și primăvara e nevoie de cure pentru imunitate, că nu reușim să scăpam de corvoada asta...pot fi toate acestea îndepărtate?

Se poate oare și altfel? Există oare și o altă perspectivă? Se poate și fără tot stresul acesta? 

Cum ar fi ca intrarea sau reîntoarcerea în colectivitate să fie doar o bucurie? Și, cum ar fi să nu existe oare grija aceasta legată de îmbolnăvirea copiilor? 

Dacă vrei și simți că ești pregătit pentru o altă perspectivă, alege să participi la o seară esențială, în care povestim despre picături esențiale minunate pure, cu grad terapeutic, care mie, personal, mi-au schimbat viața. 

Sunt Roxana Maria Baciu, Educator Parental și Wellness Advocate în DoTerra și te aștept cu încantare la o seară specială, parfumată și aromată, în care să povestim despre copii minunați și uleiurile magice.

Data: 10 septembrie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: