Salut, suflet drag!

Numele meu e Teodora Zlampareț si vreau sa impartasesc cu tine cum am descoperit yoga si cum m-a ajutat sa imi gasesc puterea interioara si drumul in viata.

Fiecare avem un drum diferit si gasim implinire facand lucruri diferite, dar un factor comun e sa fim impacati cu noi insine si sa ne iubim asa cum suntem. Probabil poti ajunge la asta in mai multe moduri, dar eu am ajuns prin yoga.

Par o persoana destul de linistita, dar mintea uneori o ia razna - ma gandesc la ce trebuie sa fac maine, saptamana viitoare, cum o sa fie luna viitoare, anul viitor si tot asa. Poate stii si tu cum e sa te lasi condus de griji si frici, sa fii pe pilot automat si sa nu fii tu care esti cu adevarat. Yoga m-a ajutat sa linistesc mintea sisa gasesc momente de pace si incredere.

"Din coincidenta" am aflat de yoga mai demult si am inceput sa fac sporadic, pentru beneficiile fizice. A devenit o practica zilnica si mai mult decat fizica dupa ceva vreme, acum aproximativ 4 ani. Cred ca a fost prima data cand faceam ceva pentru mine, cand mi-am acordat prioritate mie si am practicat in fiecare dimineata pentru pacea mea interioara. Am invatat ca mai intai trebuie sa ai grija de tine, ca apoi sa ii poti ajuta pe cei din jurul tau. Cam asa am invatat, incetul cu incetul, sa am grija de mine, sa ma accept asa cum sunt, sa incep sa ma iubesc si sa nu mai incerc sa fiu ceea ce nu sunt. Am inceput sa imi ascult vocea interioara. Si inca invat cum sa fac toate acestea in fiecare zi. De asta ne-am nascut - ca sa ne descoperim si re-cream in fiecare zi, sa invatam niste lectii si sa fim o versiune mai buna decat am fost ieri.

Va invit la o sesiune de yoga sa ne relaxam si sa uitam de griji ca sa ne putem conecta cu noi insine. O sa bem un ceai in gradina de la Reverie si o sa povestim despre viata - despre acceptare si iubirea de sine, despre puterea interioara, despre lectiile de viata, despre drumul fiecaruia si ce mai vreti voi. :) 

Sesiunea de yoga va fi una relaxanta si usoara. Veti re-invata sa va ascultati corpul, sa va acceptati asa cum sunteti si sa va miscati cum simtiti voi ca e mai bine pentru voi - asa ne aratam iubire.

Poate participa oricine, fie ca a mai facut yoga sau va fi prima data. Tot ce ai nevoie sunt haine confortabile si o saltea de yoga, izolir sau o patura.

Yoga e pentru oricine. Esti perfect asa cum esti si te asteptam cu drag!

Data: 30 iulie 2019, ora 18:00-20:00

Locația va fi comunicată persoanelor care se înscriu la eveniment prin formularul de înscriere

Pentru o mai bună organizare, înainte de începerea sesiunii de yoga, participanţii sunt invitaţi să lase o donație. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect.

Coordonator local: Roxana Cutureanu 0751- 02 14 84 

Inscrieri: