Cristina Constantin, consilier NLP integrativ, membru certificat John Maxwell Team, absolventa a Facultatii de Litere din Craiova, pasionata de psihologia comportamentala si psihologia copilului.

Am intuit dintotdeauna ca in spatele trairilor si experientelor pe care le avem se petrec diverse lucruri care le influenteaza.

Mi-am petrecut mai bine de 15 ani punandu-mi intrebari si cautand raspunsuri, insa numai atunci cand am devenit mama am constientizat cel mai important lucru din viata mea de pana acum.

Copiii se nasc perfecti, iar noi, parintii, avem o misiune foarte importanta-sa sadim in ei seminte sanatoase care sa le hraneasca visele si sa ii inspire in calatoria lor prin viata. Din acel moment mi-am dedicat toata pasiunea catre acest domeniu, parenting.

In calatoria mea de parinte am descoperit ca exista un 'secret' care poate face diferenta.Ascultarea activa este un instrument care deschide orice portita in relatia cu copiii nostri.

Prezenta autentica in comunicarea cu copilul are ca rezultat sentimentul de conectare, iubire, intelegere, acceptare, asumare, responsabilizare.

Stiu, e greu de crezut ca parentingul poate fi si simplu, de aceea va provoc sa va antrenati in a devenit buni ascultatori pentru ai vostri copii.

Veti putea vedea diferenta intre 'nu pot/nu vreau/nu acum... si da/putem/facem/intelegem...

Pagina de facebook: Stefania Cristina

https://www.facebook.com/stefania.diaconescu.3

Data: 3 Martie 2020 orele 18:00-20:00

Locatia: Biblioteca Judeteana Alexandru si Aristia Aman, Str. M. Kogalniceanu nr. 9, Craiova

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: