CORINA AVRAM , Coach, Trainer si Speaker John Maxwell TEAM , absolventa a Facultatii de Stiinte Economice din Craiova, dupa certificari si cursuri acreditate in domeniul dezvoltarii personale, a continuat cu studiul Programarii Neuro-Lingvistice, iar in prezent este studenta a facultatii de Psihologie in cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj.

"De mai bine de 10 ani, am constientizat ca valoarea leadership-ului prin influenta  inseamna sa ii determini pe oameni sa faca ceea ce isi doresc cu adevarat, prin dezvoltarea potentialul si intelegand ca numai ajutandu-i pe ceilalti sa obtina ceea ce vor, atunci cu totii vom obtine succesul."

Asta este pentru tine pentru tine cel care simti ca exista mai mult ,dar NU STII CUM  si DE UNDE SA INCEPI, iti  cauti echilibrul, sa fi in armonie cu tine si cu tot ce te inconjoara....

Stii ca există o linie a curajului pe care toți trebuie să o depășim pentru a trăi în adevăratul nostru potențial - tot ceea ce Dumnezeu a plasat în noi pentru a fi exprimat în această lume.

Dacă ai avea tot curajul din lume, ce ai FI, ce ai FACE și ce ai AVEA?

 Ce fel de impact ai avea asupra vieții celor din jurul tău? 

Pentru că un lucru de care sunt sigura este faptul că toți avem MULT MAI MULTE în noi de oferit de care această lume are nevoie - uneori este nevoie doar de curajul de a ajunge acolo!

" Eu nu merit, eu nu contez, eu nu stiu sa fac nimic, nu ma pricep la nimic, am invatat la facultate totul despre ...nimic. Tu nu vezi ca nu am calitati? Da chiar, ce imi place? Nu am noroc oricum. De ce trebuie sa imi gasesc menirea la urma urmei? Oricum suntem muritori si nu are sens."

Cam asa gandesc multe persoane. .................Cunosti disperarea necunoscutului?

Asa ne minte mintea noastra, si cam asa se extinde drama de la 'nu stiu ce sa fac', la 'de ce mai traiesc'? E un joc periculos sa ai o minte si sa nu inveti cum sa gandesti.

Ceea ce gandim... da, se cheama activitate mentala, dar nu se pune ca gandire.

Ai niste ganduri, dar nu inseamna ca gandesti.

 Prea putini oameni gandesc si prea multi plaseaza puterea in afara lor.

Am invatat asta si cred ca ne foloseste sa  intelegem cu totii cum suntem proprii nostri fauritori.

Ne construim sau ne daramam prin ganduri.

Daca inca mai stai pe ganduri, eu zic..nu mai sta pe ele si incepe sa le schimbi. Doar asa se va schimba viata ta!

Pagina de facebook: Corina Avram

https://www.facebook.com/geanca.corina

Data: 18 februarie 2020 orele 18:00-20:00

Locatia: Biblioteca Judeteana Alexandru si Aristia Aman, Str. M. Kogalniceanu nr.9, Craiova

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: