Numele meu este Roxana Hagy și sunt absolventă a Colegiului „Vasile Alecsandri" din Bacău, profilul filologie și a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Al. I. Cuza Iași. Am absolvit facultatea în 2006, însă abia în 2009  m-am reîntors către psihologie, după o perioadă în care eram convinsa că nu aceasta este calea mea. Însă tot ceea ce ținea de uman și psihic erau ancore pe care le activam și cu care mă conectam în tot ceea ce făceam. Așa că în 2009 am ales să-mi ascult intuiția și m-am avântat în practica privată de cabinet.

 În prezent sunt psiholog și psihoterapeut, format în Școala Sistemică de Psihoterapie de cuplu și familie, treapta de supervizare. Pe lângă practica de cabinet, performez ca psiholog într-o grădiniță privată, unde zi de zi îmi reconfirm dragostea și pasiunea pentru educație și copii.

Tema pe care îmi propun să o abordăm este legată de emoții. De ce despre emoții? Meseria pe care o practic este dincolo de o meserie, pentru că nu e suficient să fii doar teoretic pregătit foarte bine, ci și foarte dezvoltat emoțional. Oamenii care mi-au trecut pragul cabinetului mi-au oferit lecții de viață incontestabile. Însă, dincolo de propria lor poveste, eu am avut prilejul să înțeleg ce anume stă în calea accesării unei vieți depline. Emoțiile noastre nu sunt doar stări, ci sunt niște constructe mult mai complexe, adevărate substanțe chimice care au puterea să mobilizeze sau, din contra, să inhibe întregul sistem uman.

Acesta este motivul pentru care vă propun să ne avântăm într-o altfel de cunoaștere (îndrăznesc să spun) a emoțiilor.

Împreună vom naviga prin multe cunoștințe de neuroplasticitate, prin tipare de gândire și simțire ce ne țin legați de propria nefericire, printr-o înțelegere mai extinsă a emoțiilor în tot tabloul vieții, pentru a vedea în final, „CUM NE CREEAZĂ EMOȚIILE REALITATEA!"

Vă aștept cu drag și cu emoții, bineînțeles, să ne cunoaștem și să petrecem momente cu sens și despre un altfel de sens.

CÂND? Marți, 20 noiembrie, ora 18:00-20:00

UNDE? The Mansion Bacău, str. Vasile Alecsandri, nr.8, Bacău.

Consumația recomandată este de 15 ron/persoană și nu este inclusă în eveniment .

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.