Exista nenumarate carti si articole care abordeaza tema relatiilor, in special relatia de cuplu. Toate pot aduce informatii utile, dar niciuna nu ofera o certitudine, o reteta magica. Pentru ca cheia exista doar la noi si este unica pentru fiecare in parte. Chiar daca povestea poate fi generalizata, experienta este personala, proprie si individuala.

Pornind de la bestseller-ul autorului Gary Chapman "Cele 5 limbaje ale iubirii", ne propunem sa ne intalnim la un grup de discutii, focalizat pe partea practica, astfel:

- identificarea propriului limbaj al iubirii

- identificarea limbajului de iubire al persoanei cu care dorim sa ne salvam/imbunatatim relatia (partener de cuplu, copil, parinte, prieten, coleg de munca et.)

- studii de caz pe care le analizam impreuna. Putem alege exemple concrete ale celor prezenti, daca se simt deschisi sa impartaseasca experienta lor. Altfel, ne vom opri asupra catorva exemple generale.

- propunerea de solutii, brainstorming si metode de actiune in vederea "invatarii" unui nou limbaj de iubire, care nu ne este propriu, dar pe care cel cu care relationam il intelege.

- cum il convingem pe celalalt sa invete limbajul nostru de iubire si sa lucram impreuna  la consolidarea relatiei, intelegand ca si rezervorul nostru afectiv trebuie umplut permanent?

Daca simti ca in relatia pe care o ai sau pe care iti doresti sa o ai, poti avea tu initiativa unei schimbari benefice, te invitam sa invatam limba universala a iubirii. Cuplurile sau parintele si copilul sunt cu atat mai mult bineveniti, pentru ca va fi un castig de ambele parti si un drum pe jumatate parcurs!

Sunt Carmen Pătîrlăgeanu, Coordonator local al proiectului Seri Pozitive și te aștept cu drag la o nouă întâlnire de dezvoltare personală și socializare.

Data: 5 Noiembrie 2019, ora 19:00 - 21:00

Locatie: Ok Center Bucuresti, Strada Traian, Nr. 1

PENTRU O MAI BUNA ORGANIZARE, la intrarea in sala, INAINTE de inceperea prezentarii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Înscrieri: