Buna, numele meu este Dana Donea si in data 17 Decembrie 2019 de la ora 18 te voi invata ce este un Vision Board, cum sa te conectezi la dorintele sufletului tau si cum sa folosesti Vision Board-ul pentru indeplinirea dorintelor.

Ce este un Vision Board si cum ma poate ajuta?

UnVision Board este o modalitate prin care iti poti materializa viata asa cum o visezi. Cand realizezi un Vision Board, mai intai te clarifici cu privire la ceea ce doresti sa creezi in viata ta.

Dupa ce te-ai clarificat selectezi imagini, cuvinte si propozitii care exprima dorintele, aspiratiile si obiectivele tale si le asezi pe un panou mare. Vazandu-l zilnic, creierul tau se aliniaza cu rezultatele pe care vrei sa le atragi.

O multime de oameni de succes si celebritati precum Oprah Winfrey, Jim Carrey, Katy Perry, Will Smith, Arnold Schwarzenegger, John Assaraf (The Secret) au atribuit multe din realizarile lor acestui instrument: Vision Boardul.

Cand este cel mai bun moment sa iti faci un Vision Board?   Oricand si mai ales in preajma Anului Nou.

Vino la intalnirea din 17 Decembrie si vei afla

  • ce poate face pentru tine un Vision Board;
  • care este principiul dupa care functioneaza;
  • cum sa il faci mai eficient -exercitiu practic;
  • cum sa iti faci acasa propriul tau Vision Board.

Ofera-ti acest timp pentru a reflecta la viata ta si la dorintele sufletului tau si iti vei multumi mai tarziu!

E distractiv, inspirator si te conecteaza la tine.

Data: 17 decembrie 2019, ora 18:00-20:00

Locatie: Home Cocktail Bar, Brasov, str Sf Ioan nr 26

Consumația nu este inclusă în eveniment! 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect adresat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: