Lucram cu noi sa dobandim starea de echilibru, pacea interioara, sa fim fericiti, sa ne gasim vocatia si sa traim frumos.

Dar vin provocarile - accidente, boli, pierderi financiare - si ne trezim ca toata munca noastra de constructie interioara se prabuseste. Pornind de la aceasta premisa, am construit evenimentul 'Cum sa fiu fericit cand viata nu ma lasa?'.
In consecinta, te invit la un seminar in care accentul este pus exact pe gestionarea acestor situatii si stari care decurg din traversarea unor perioade de dizarmonie. Dorinta mea este sa aduc o intelegere mai profunda a acestor momente "de cumpana" si sa le punem intr-o lumina noua care sa le evidentieze relevanta ce o pot avea in demersurile noastre de crestere si evolutie personala.

Despre Raluca:
Este pasionata de psihologie comportamentala, de meditatie si de Mindfulness, dar mai presus de toate se declara om pasionat de dezvoltarea oamenilor.
Are deja la activ mii de ore de training, coaching si facilitarea proceselor de invatare, iar in ultimii 3 ani a lucrat cu numeroase grupuri in programe de meditatie, contribuind la reducerea stresului prin Mindfulness si managementul starilor interioare a peste 500 de persoane.  

Raluca te va conduce, cu blandetea-i caracteristica, in lumea fascinanta a meditatiei si a redescoperirii personale dintr-o lumina cu totul noua. 

www.ralucamoisi.ro

Data: 8 mai 2018, ora 19:00 - 21:00

Locatia: Biblioteca Octavian Goga Sucursala Marasti Calea Dorobantilor nr. 104 et.7 sala Media.

PENTRU O MAI BUNA ORGANIZARE, la intrarea in sala, INAINTE de inceperea prezentarii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: