Mă numesc  Anca Popa şi sunt psiholog clinician practicant al psihoterapiei cognitiv- comportamentale şi în formare în cadrul şcolii timișorene de psihoterapie integrativă.Pentru că am o vastă experiență cu oamenii, lucrând timp de 17 ani și în domeniu bancar, am decis la un moment dat, mai exact 2013,  să mă axez strict pe psihoterapie, activitate dragă mie, încă din bancă De ce? Pentru că făceam fără să conștientizez clar consiliere terapeutică de multe ori cu clienții "dificili".Dat fiind faptul că adoram mersul la psiholog încă din anul 2000 și fac terapie chiar și acum (lucru care personal consider că "trebuie" să se facă și de către psihologi, deși acest trebuie e cam exclus din terapii), am convingerea că pot înțelege nevoile psihologice ale clienților cât și transmiterea informațiilor de interes general, unui grup frumos, deschis spre nou și cunoaștere așa cum este și al vostru.

Mai multe detalii despre mine și activitatea mea: https://www.facebook.com/ancapsihologoradea/

Având în vedere însă tematica vastă a psihoterapiei, m-am gândit că pentru seara aceasta, aţi fi curioşi să aflați cum se aplica unele tehnici acasă, învăţându-vă să vă indentificaţi corect emoțiile supărătoare și să aplicați corect EFT.

Ce este EFT și eficienţa acestei tehnici, surpriză! Desigur, una plăcută !!!

Data: marți 19 noiembrie 2019, ora 18:00-20:00

Locaţia: Bianco Milano, Strada Republicii, nr.10, Oradea

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Coordonator local: Delia Georgiana Tipi ,Email: tipidelia@yahoo.com Telefon: 0745 311 620

Inscrieri: