„Ceea ce rămâne nerezolvat în trecutul nostru ne influențează prezentul"  Mark Wollyn

Ți-ar plăcea să te poți bucura mai mult de viață?

Trăiești emoții aparent nejustificate sau inexplicabile (în special furie, tristețe, vinovăție) care îți afectează în mod neplăcut experiemțele de zi cu zi?

Întâmpini dificultăți, blocaje, neplăceri în viața personală, profesională sau în relațiile tale?

Ți se întâmplă să ai senzația că nu îți trăiești propria viață?

Fiecare dintre noi poartă cu sine experiențele trecutului, fie că vorbim de trecutul personal, al familiei sau al altor sisteme mai largi din care facem parte. Când aceste experiențe au fost favorabile creșterii, evoluției și dezvoltării, ele ne-au împuternicit și ne-au ajutat să construim resurse valoroase pentru a face față cu succes provocărilor vieții. Când însă au avut loc evenimente traumatice care au depășit capacitatea noastră sau a familiei de a-i face față, acestea au lăsat răni adânci, dureroase, adesea inconștiente care se manifestă în prezent sub diverse forme de suferință și se transmit mai departe copiilor noștri.

Conștientizarea evenimentelor din trecut care îți influențează prezentul și înțelegerea puterii și importanței acestora te vor ajuta să îți îmbunătățești calitatea vieții atât în ceea ce privește relațiile, cât și cariera.

Participand la această întâlnire vei putea:

-identifica în ce fel se manifestă trecutul tău și al familiei tale în viața ta și cum te influențează în prezent

-înțelege cum te poți diferenția de istoricul familiei tale pentru a-ți putea trăi propria viață

-experimenta eliberarea de emoțiile asociate gândurilor și amintirilor dificile astfel încât să devii mai prezent și mai conștient.

Sunt Magdalena Smolinschi, psihoterapeut sistemic individual, de cuplu și familie acreditat de Colegiul Psihologilor din România și îmi desfășor activitatea în cadrul Centrului Dianthis Iași. Sunt specializată în lucrul cu doliul și pierderea, facilitator de Constelații Familiale, formator.

Am descoperit cu mai mulți ani în urmă cât de importantă este explorarea, conștientizarea și acceptarea cu iubire a rădăcinilor noastre familiale pentru a trăi o viață împlinită, împăcată, așa cum ne-o dorim. Am învățat din propriile mele căutări, din formare și din practica terapeutică că unele răspunsuri nu se găsesc în trecutul personal, ci în cel al părinților, bunicilor, sau chiar mai departe. Mă simt onorată că am privilegiul de a fi martora pașilor pe care clienții mei îi fac către sinele lor autentic atunci când se conectează și își integrează propriile resurse și experiențe.

Te aștept cu drag la „Seri Pozitive" Iasi  să experimentăm împreună moduri în care vei găsi mai ușor răspunsuri la întrebările tale.

Data: 13 februarie 2018 ora 18.00 - 20.00

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brandusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stanga )

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: