Cum sa transformam emotiile negative?


Stiai ca studiile arata ca apx. 90% din gandurile oamenilor sunt negative? Emotiile negative generate de aceste ganduri sunt in noi, uneori in stare latenta, asteptand un eveniment declansator ca sa izbucneasca ca un vulcan. Atunci ni se pare ca am fost luati ostatici de propria noastra minte. Atunci nici macar invatamintele spirituale nu par sa aiba antidot pentru ceea ce se petrece cu  noi se pare ca toata munca noastra a fost in zadar.
Poate crezi ca acest scenariu se intampla impotriva ta. Dar, dupa ce nu-ti mai va mai fi teama de aceste emotii, atunci cand vei sti cum sa le transformi, ele iti vor darui toata energia stocata in ele. Abia atunci vei intelege de ce ele au fost acolo.
Dintr-o data vei avea atata inspiratie, vitalitate si incredere, incat ti se va parea aproape miraculos ceea ce ti se intampla. De aceea merita orice efort pentru ca tu sa inveti cum sa transformi si sa eliberezi emotiile negative din viata ta.

In 12 februarie vino alaturi de mine sa exersam, sa experimentam si sa transformam aceste emotii negative, astfel incat sa devenim creatorii propriului nostru destin si nu doar o papusa in itele emotiilor negative.

Cine este prezentatorul?
Cursul va fi sustinut de Roxana Ilea, Trainer, Consilier personal si Consultant in inteligenta emotionala. Detalii pe: www.roxanailea.ro si www.centrul-zen.ro.
"Imi place sa-mi presar munca cu exemple din propria experienta si cu umor. Tot ceea ce propun este aplicabil in viata de zi cu zi si este extrem de practic".

De ce sa vii?
Pentru ca unul dintre cele mai rapide si folositoare instrumente de invatare si transformare este experienta. Si, mai ales, noutatea experientei. De aceea, ca un prim exercitiu, iti recomand sa schimbi ruta obisnuita pe care mergi la serviciu macar in ziua prezentarii sau pe care vii la locatia anuntata pentru aceasta. Cine stie ce surprize poti gasi? Dar mi-ar placea sa-mi impartasesti cand ne vedem.

Data: 12 februarie 2013, ora 18:30-20:30.

Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.4.

La sfarsitul intalnirii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE, atat cat considera ca a valorat informatia pentru ei si in felul acesta contribuind la sustinerea activitatilor ASOCIATIEI SCHIMBARE POZITIVA.