În cadrul acestei Seri Pozitive ne propunem să creăm un spațiu de împărtășire a unor experiențe pe care dorim să le trăim sau scopuri pe care dorim să le atingem, dar pe care, dintr-un motiv sau altul, nu le-am realizat până acum, tot amânând să facem pași în direcția împlinirii lor. Câteva exemple în acest sens ar putea fi:

- Nu ești mulțumit de jobul pe care îl ai, dar niciodată nu aplici pentru un altul?

- Ai dori să arăți mai bine, dar tot amâni să mergi la sala și să ții o dietă? 

- Ți-ai dori o relație, dar nu ieși nicăieri unde poți întâlni oameni noi?

- Vrei să faci o călătorie într-o țară exotică, dar nu reușești să economisești bani?

- Vrei o casă nouă, dar nu ai studiat nici măcar posibilitățile de finanțare? 

- Vrei să petreci mai mult timp cu cei dragi sau să te ocupi mai mult de hobby-urile tale, dar ești ocupat mereu cu altceva

Într-un mediu relaxat, lipsit de judecată, mizând pe comunicare deschisă și asertivă:

- Vom identifica care este acel lucru pe care dorim să ne concentrăm anul acesta, astfel încât să devină realitate, printr-un exercițiu practic de vizualizare - „vision board"

- Vom discuta despre ce ne-a reținut să mergem în direcția dorită până acum, care sunt blocajele și fricile din spatele incapacității de acțiune, prin discuție liberă și împărtășirea experiențelor comune

- Vom căuta împreună soluții și sugestii în vedere împlinirii scopului individual al fiecărui participant. 

Dacă vrei să găsești inspirația pentru a avea curajul să-ți împlinești visele,  atelierul "Curajul pentru noi începuturi" este pentru tine! Sunt Carmen Pătîrlăgeanu, Coordonator local al proiectului Seri Pozitive și te aștept cu drag la primul eveniment din acest an!

Data: 15 Ianuarie 2019, ora 19:00 - 21:00

Locatie: OK Center - Sala T2, str. Traian, nr. 1 (la intersectie cu Bd. Unirii).

Ceai si snacks din partea noastra!

PENTRU O MAI BUNA ORGANIZARE, la intrarea in sala, INAINTE de inceperea prezentarii, participanții sunt invitati sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Înscrieri: