"Haideți la joacă!" este invitația Mariei Bîrjoveanu, coordonatoare a atelierelor Mari Caleidoscop, licențiată a Facultății de Psihologie, din cadrul Universității "Alexandru Ioan Cuza", Iași, cu experiență în lucrul cu copii cu nevoi speciale.

Terapia prin joc demontează mai repede barierele autoimpuse ale adulților și lasă cale liberă imaginației și spontaneității conexiunilor dintre idei și imagini. Părinții recunosc, pentru copiii lor, o nevoie permanentă de îmbunătățire a abilităților din sfera emoțională, verbală și cognitivă, posibilă mai ușor prin joc și creativitate, dar pentru sine admit mai rar că metodele Art-Terapiei aduc beneficii măsurabile.         

Imaginația creatoare, cu rol de  remediu terapeutic, este utilizată în procesul de dezvoltare personală prin jocul de modelaj cu lutul sau plastilina, prin desenul exersat sub toate formele sale (în culori, forme sau linii, desen liber, pictura cu degetele), prin intermediul celor cinci simțuri.

Oferim participanților un cadru în care nu există judecată sau critică. Vă reamintim că anumite "greșeli" poti fi baza a unor descoperiri.

Vom vorbi despre noi într-un mod interactiv și vom folosi metodele combinate ale Art-Terapiei pentru a face bilanțul anului cu zâmbetul pe buze.

Atelierele Mari Caleidoscop urmăresc stimularea și dezvoltarea resurselor adulților și copiilor prin diverse tehnici: desen, modelaj, pictură, lucru manual, prin joacă, mişcare şi dans.

Data: 6 decembrie 2016, orele 18:00 - 20:30

Locația: Fundatia Bucuria Vietii, str. Morilor nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: