De ce iubim? De ce înşelăm?

Cum evităm sau cum depăşim infidelitatea

"Te-am inşelat"... şi tot ce ştiai despre tine şi viaţa ta este pus sub semnul întrebării. Ai vrea să te trezeşti şi să constaţi că a fost doar un vis urât, o farsă, o neînţelegere...

De partea cealaltă, "Vreau doar un sărut..." e fraza ce anunţă începutul sfârşitului. Un bulgare ce nu va mai fi oprit până ce lucrurile nu se vor fi consumat.

O avalanşă de sentimente deosebit de puternice şi de multe ori contradictorii sfâşie sufletele ambilor parteneri  şi relatia lor în mii de bucăţi. O mulţime de întrebări şi îndoieli: Cum îţi poţi regăsi echilibrul? Când să ierţi şi când să renunţi? Să continui povestea sau să te întorci? Si dacă celălalt se întoarce, o face din dragoste sau din obligaţie?

O relaţie extraconjugală poate apărea în cele mai neaşteptate momente. Poate fi o catastrofă sau poate fi vindecătoare. Atunci când nu distruge definitiv cuplul, ea vine să tragă un semnal de alarmă şi ajută relaţia să treacă într-o etapă net superioară.

Dar cum ajungem acolo, cum urcăm această treaptă dacă ne trage înapoi povara suferinţei sau a vinovăţiei?

Ce ne aduce în astfel de situaţii, cum se simte din perspectiva ambelor personaje implicate, dar, mai ales, cum putem depăşi un episod atât de traumatic, puteţi afla la următoare întâlnire din cadrul Serilor Pozitive.

Sunt Dana Chiorescu, psihoterapeut cu specializare în terapie de cuplu şi vă aştept să descoperim împreună noi subtilităţi ale sufletului nostru şi soluţii la mai vechile probleme ale vieţii de cuplu.

Data: 24 aprilie 2018 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: