Începutul de an este o perioadă în care ne punem tot felul de rezoluții, facem planuri, ne trasăm tot felul de obiective și cu majoritatea dintre ele ramasem pe hârtie, spre sfârșitul anului. Așa s-a întâmplat și anul trecut! Amintește-ți! Ți-ai pus obiectivele, ai început cu pași mici și la un moment dat ai abandonat propunându-ți să reiei totul mai târziu, sau „de mâine" sau „de luni" sau „de luna viitoare", "mai am timp, e doar începutul anului".

A lăsă pe mâine ce poți face astăzi! Acest fenomen poartă numele de procrasinare sau amânare! Amâni să iei o decizie, amâni să mergi la sala, amâni să aplici pentru un job, amâni să redactezi un articol, amâni să mergi la medic, amâni să demisionezi, etc.

Fiecare dintre noi a fost în această situație cel puțin o dată în viață. Procrastinarea este un fenomen foarte des întâlnit atât în viața profesională cât și în cea personală, cu efecte negative pe termen lung.

Cred că cel mai important lucru este să nu mai așteptăm condițiile perfecte sau momentul potrivit în care putem să facem ceea ce ne propunem, ci pur și simplu să luam decizia de a acționa cu toate consecințele asumate care decurg de aici.

Sunt Delia Danea, psihoterapeut (ma gasesti pe pagina facebook Psihoterapeut Delia Danea) si iti dau întalnire la o seara in care vei primi instrumente valoroase pentru a intelege de ce amani sa-ti asumi responsabilitatea propriei vieti si cum sa identifici si sa ocolesti obstacolele care te pot intoarce din drum sau chiar te pot opri!

Fa primul pas, acum!

Data: 30 ianuarie 2018, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: