Descoperă cum să folosești potențialul Ritmurilor Naturale pentru creștere personală și bunăstare interioară

"Tot ceea ce este Viață nu este niciodată fixat, viața nefiind dirijată de un sistem fix, ci de o ordine a devenirii. Urmează că omul nu este o statuie, ci o devenire în formă mereu în evoluție."

K.G. Durckheim

E tot mai impredictibil ce aduce ziua de mâine, darămite să faci planuri cincinale. Doar planificarea în calendar nu mai e o soluție. Iar a te lăsa în curgere fără un făgaș te poate împrăștia peste tot.

Aliniindu-te la Ritmurile Naturale vei putea să cocreezi mai ușor cu viața ta. Pas cu pas, conștientizare cu conștientizare, vei putea îmbina planificarea cu spontaneitatea.

Dacă:

Ai incercat de mai multe ori să-ți faci lista cu obiective și să găsesti strategiile prin care să le atingi, dar, oricât de mult te-ai străduit, nu a funcționat prea bine...

Simți că trece timpul în zbor pe lângă tine și te risipești în o mie de direcții fără a reuși să faci ceea ce e cu adevărat important pentru tine...

Îți dorești să-ți îndeplinești visele dragi ție, însă ești mereu super ocupată și nu găsești nici cum timpul prielnic...

Vino alături de noi la Seara Pozitivă și vei descoperi cum să folosești și tu potențialul ritmurilor naturale pentru a crește personal și profesional într-un mod creativ, distractiv și jucăuș.

Carmen Șerdean e o iubitoare a călătoriilor. Cele mai vii amintiri le are din locurile pe care le-a cutreierat cu familia și prietenii. Pe măsură ce a ei viață a pus-o în situații mai provocatoare a descoperit un alt mod de a călători, nu în afară, ci pe meleagurile ei interioare. Prietenele au poreclit-o Mama Omida. Nu prezice viitorul, dar prin ale ei povești și explorări interioare pare a așterne o cărare pentru ce va să vină.

www.cale-in-dar.ro

Data: 23 Octombrie 2018, ora 19:00 - 21:00

Locație: Biblioteca Octavian Goga Sucursala Mărăști Calea Dorobantilor nr. 104,  et.7, Sala media

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: