Astrologie, în secolul XXI? Ce ne mai poate oferi - cu adevărat valoros - acest domeniu atât de controversat?

Sunt Teodora Muth şi îmi propun să vă vorbesc despre astrologia de înaltă ținută, care nu este nici pe departe un subiect pentru tabloide, nici pentru ghicitori și care nu are nimic de-a face cu previziunile ieftine și foarte aproximative.

Despre mine și activitatea mea găsiți mai multe informații aici https://www.facebook.com/teodora.muth și aici: https://www.facebook.com/viziuni2706/

În afara faptului că se bazează pe relațiile matematice implicite lumii fizice, astrologia are o calitate arhetipală - faptul că evoluează și se adaptează la fiecare epocă istorică a umanității. Dacă la începuturile sale, era folosită mai ales pentru a obține răspunsuri la problemele colectivității (vom câștiga un război sau altul? vom avea o recoltă bogată, pentru a supraviețui? va avea regele un moștenitor care să păstreze pacea?), în perioada contemporană ea ne oferă informații excepționale despre profilul psihologic al individului și despre calea cea mai potrivită pentru fiecare de a-și atinge potențialul maxim.

Așadar, voi susține, prin trei DA-uri rostite tare și clar, valoare astrologiei, ca instrument de autocunoaștere, ca aliat pe parcursul dezvoltării personale precum și ca adjuvant în terapiile tulburărilor psihice cu care se confruntă foarte mulți dintre noi.

Data: 24 aprilie 2018, ora 18:00-20:00

Locatia: Hub Point, Str. Cometei, Nr. 1

Consumatia NU este inclusa!

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru sustinerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: