Te-ai intrebat vreodata cum fricile cu care tu te confrunti zi de zi iti influenteaza viata din punct de vedere mental, emotional si spiritual? 

De cand intram in viata, din frageda copilarie, suntem asaltati si "alimentati" de catre cei apropiati si, de multe ori, chiar de catre parinti, cu deprinderi si convingeri care ne creeaza si apoi ne amplifica sentimentul de frica. Ni se spune ca nu este bine sa mergem intr-un anumit loc, pentru ca vine "bau-bau", ca este bine sa mergem la scoala si sa invatam bine, pentru ca altfel ajungem ca acea persoana....(si aici ni se da exemplu o persoana care nu a reusit in viata), etc.. 

Apoi, de-a lungul vietii, pe langa frici din copilarie (frica de intuneric, frica de straini, frica de inaltime, etc...), capatam noi frici, mai profunde, care ne creeaza adevarate blocaje si ne impiedica sa ajungem acolo unde ne dorim si meritam cu adevarat sa fim: frica ca nu suntem destul de buni si vom dezamagi, frica ca vom esua si ne vom altera imaginea, frica de a incepe ceva nou (frica de necunoscut), frica de a pierde bunuri sau prieteni, etc.

De la banala frica de a folosi liftul sau de a zbura cu avionul pana la frica de moarte, fricile sunt reale in viata noastra si o influenteaza in mare masura. Sunt frici care cresc in intensitate si creeaza fobii, iar altele care ne creeaza dependente si atasamente la care nu putem renunta. Ramanem de multe ori ancorati in relatii nepotrivite sau uneori chiar toxice datorita fricii de a fi parasit (frica de abandon), fricii de singuratate, fricii de supravietuire (cum ma voi descurca?), etc. 

De aceea, pentru a putea accesa si folosi potentialul nostru la maxim, este bine sa eliberam aceste frici si sa ne bucuram de tot ceea ce ne ofera frumos viata. Cum le putem depasi si transcede si mai ales cum le putem vindeca pentru a nu mai aparea din nou in viata

Ce vom face pe parcursul intalnirii?

- Identificam fricile din viata noastra si cauzele care au condus la acestea.
- Determinam ce sta la baza acestor frici.
- Identificam care sunt convingerile din subconstient care ne hranesc aceste frici.
- Invatam cum sa ne eliberam mental si emotional aceste frici folosind aromaterapia
- Utilizam urmatoarele uleiuri esentiale: Menta, Stress Away, Release si Present Time.

Sustine: Psih. Luiza Dirlea

Data: 21 noiembrie 2017, ora 18:00-20:30

Locatia: LIDER ACADEMY, Strada Stefan cel Mare, nr.8

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru sustinerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: