"Despre puterea magică a îmbrățișării

                                       ... și alte binefaceri care mi-au schimbat viața"

Invitat: Felicia Hrihorișan

  Nu judeca fiecare zi după recoltele pe care le culegi, ci după semințele pe care le-ai sădit! R.L.Stevenson

            Gândindu-ne mereu la ceea ce avem, acum și aici pe pământ, numărându-ne continuu banii din conturi, averile materiale și, mai rar, pe cele spirituale, stând mai tot timpul cu ochii în jos, pironiți într-un ecran, uităm să ne îndreptăm privirea spre orizont și să facem pași în direcția visată. Uităm că noi, adulții, suntem copacii, că noi producem, creștem, îngrijim cu dragoste ramurile vieții, generațiile viitoare, pe cei care ne vor lua locurile, mai mult sau mai puțin confortabile, pe care azi le ocupăm în societate...că trebuie să sădim înainte de a culege... că nu toate semințele vor deveni roadele minunate la care visăm...că drumul în sine ne poate oferi bucurii mai mari decât destinația însăși.

            Sunt Felicia Hrihorișan și, pentru că nu pot sta pe loc, îmi dedic viața schimbării, mersului înainte, printre oameni, dar mai ales împreună cu oamenii.

            Cuvântul care m-ar descrie cel mai bine este acesta: Împreună. De ce? Pentru că nu-mi imaginez viața fără a fi, a face, a alerga, a merge, a urca și a coborî, a mă juca cu copiii, a crea, a dezvolta idei și proiecte împreună cu alții.

Mă inspir de la cei ce vor să schimbe lumea, de la cei ce ies din zona de confort, părăsesc telecomanda și găsesc timp și energie pentru alții. Pentru că și eu mă număr printre ei, în mod naiv, poate, știu că pot schimba ceva în jurul meu, aș vrea să vă împărtășesc și vouă din experiențele care m-au adus în acest punct, despre oamenii care mi-au schimbat existența și despre cei cărora le-am dat mai departe, cu iubire și recunoștință, o mică parte din ceea ce viața mi-a dat.

            Cine sunt eu? Am fost pe rând: asistent medical în Psihiatrie, psiholog în Armată și sociolog în Poliție. M-am oprit la această ultimă profesie/ocupație, pentru că  definește cel mai bine omul din mine. Îmi place să spun că mă ocup de relații sociale și...în mare parte a timpului asta și fac. Adun oamenii împreună pentru a face schimbări în viața noastră cea de toate zilele, pentru a educa, a transmite informații, a încerca trăiri puternice, a sărbători, a ne îmbrățișa și a simți recunoștința.

            Te aștept marți, 8 aprilie 2014, la Seara Pozitivă a lunii aprilie, ca să vorbim despre schimbările pe care și tu le poți face în viața ta și mai ales, în comunitatea ta. Te invit să înveți din greșelile mele și să te inspiri din experiențele mele pozitive. Dar, mai ales să simți puterea magică a îmbrățișării și motivele pentru care trebuie să fim recunoscători în fiecare zi.

P.S. Dacă nu poți face lucruri mari, fă lucruri mici într-un stil mare!

Data: 8 Aprilie 2014 orele 18 - 20

Locaţia: Sediul Asociației Consult Scolari, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Inscrieri aici: