Cu siguranta, fiecare dintre noi a avut mai multe relatii de  prietenie pana sa gaseasca partenerul ideal pentru intemeierea unei familii. Ne indragostim, suntem fericiti, spunem acel „da" si suntem convinsi ca va dura o vesnicie.

Cand esti fericit si multumit, e clar mana norocului.

Dar cand apar probleme in cuplu? E un destin pe care il acceptati tacit sau incercati sa-l schimbati? Schimbam relatia, partenerul sau destinul?

V-ati intrebat vreodata: „Daca il alegeam pe celalalt aveam alta viata?"

Cum ati proceda daca reapare  in viata dumneavoastra unul din acei prieteni pe care  l-ati refuzat candva? Exista destin? Cel pe care il traiti si acceptati sau cel care ar fi putut fi?

In aceasta seara vom raspunde acestor intrebari si vom descifra daca exista destin; cat din „la bine si la greu" se aplica in relatia de cuplu si cat suntem dispusi sa cedam, sa negociem, sa ne schimbam pentru ca relatia sa ramana functionala.

Sunt Mirela Andras, energo-terapeut si te invit cu drag sa vorbim in aceast seara despre alegeri si relatie de cuplu.

Data: 11 APRILIE 2017, ora 1800 - 2030

LOCATIA: Bulevardul Primaverii nr. 72

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: