Digital parenting se bazează pe viitor, pe intuiție, nu pe amintiri  Noi, ca părinți, nu avem o educație în acest sens. Noi nu avem modele moștenite din familie pe care să le urmăm. Factorii care influențează acest domeniu evoluează într-un ritm extrem de alert, motiv pentru care este extrem de greu să ținem pasul. Cărți foarte bune ieri, astăzi pot fi depășite.

Dacă copilul vostru face o boroboață nu-i mai dați să mânânce seara sau schimbați parola la router? Iata cum, limitarea accesului la internet este, poate, cea mai mare greșeală fiindca mediul online poate fi cel mai bun aliat, dacă reușim să-i fim prieten!

Ai luat in considerare ca, de exemplu:

- Jocurile online pot fi folosite pentru dezvoltarea educației financiare sau...

- Canalele de youtube pot fi cei mai eficienți profesori la lecții de dans, pictură, chitară? Cu toate acestea, este insa recomandat sa impunem reguli stricte in familie impotriva tendintei internetului de a ne acapara modul de viata?

Vom povesti impreuna si despre  smartphone - de la telefon, aplicații și asistenți online ori despre marea provocare -  protejarea datelor cu caracter personal.

Bau bau-ul fura copii? Nu. Ei bine, internetul îi poate fura...fiindca cea mai gravă boală a secolului nostru este singurătatea. În ciuda mijloacelor de comunicare de care dispunem singurătatea face ravagii. De ce am ajuns în această situație?

Sunt Tudorel Bezea, tata a unei fetite de 4a2l care a crescut cu tableta in mana, blogger #staupenet: https://www.staupenet.ro/, caruia ii place sa scrie despre internet si omenie si, daca ti-am starnit curiozitatea, ne vedem, pe 12 februarie, sa povestim, in cadrul seri pozitive, despre un subiect de mare actualitate: parentajul digital.

Data: 12 februarie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: