Uita-te la viata ta ACUM.

Vrei sa faci o schimbare si nu stii CUM si incotro sa o pornesti?

Vrei sa-ti gasesti implinirea, fericirea si simti ca ceva te retine?

Simti ca te-ai pierdut, nu mai stii cine esti si ce vrei?

Stii ce vrei sa faci dar nu iti iese si esti foarte frustrat(a)?

Vestea este ca esti atasat(a) de vreo frica: sa nu mai faci aceeasi greseala sau un regret profund te tine pe loc. O data recunoscuta STAREA, ce anume te retine, te poti elibera si rezultatele nu vor reusi sa apara.

Atata vreme cat nu ne eliberam de trecut, atata vreme cat lasam fricile si regrele sa ne conduca ELE viata, vom atrage exact aceleasi situatii, vom simti tot mai multa frustrare, tot mai multa inversunare si nu numai ca ramanem pe loc ci parca ne adancim intr-o situatie ce pare fara solutie.

Fricile, regretele sunt ILUZII, sunt manifeste ale ego-ului care incearca sa te tina intr-o zona de confort. Ego-ului nu ii place schimbarea.

In seara asta pozitiva te voi ghida sa constientizezi blocajele care stau in calea fericirii tale. Vom face curatenie si vom elibera tot ceea ce nu iti mai foloseste. Intelegerea este mai importanta decat iertarea, asa ca te voi ajuta sa constientizezi si sa transformi obstacolele in energie creatoare. Va fi o seara practica, voi lucra efectiv cu voi, va voi da INSTRUMENTE practice pe care sa le folositi si voi ori de cate ori simtiti ca sunteti agatati in trecut, regrete sau frici.

Imi place o expresie pe care o folosesc des in ultima vreme: LET GO AND LET GOD!

Te astept cu drag!

Delia Muresan, fondatoarea Asociatiei Schimbare Pozitiva,  Coach Spiritual, Terapeut in Terapia cu ingeri.

Data: 10 IUNIE 2014, ora 18:30-20:30.
Locatia: Libraria Diverta Hubertus, str. 21 Decembrie 1989, nr 22

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici: